מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי יכולת חזרה לארץ והטרדה מיניתסתם מישהי19/08/2012
האם קונסולה תעזור בצורה כלשהי? אני נמצאת במצוקה ועוד בחו"ל. מושפלת ע"י גבר מבוגר שנסעתי איתו בצורה מילולית ומינית. כן אני אשמה בכך שנסעתי, אך לא תיארתי לעצמי מציאות זו לפני. הוא תמך אך ורק בהוצאה על הדירה בה הוא (ואני עד אתמול) מתגוררים זמנית וזהו. אין לי כסף לחזור, אין פה אפשרות לעבוד חוקי ואפילו לא חוקי, ובארץ חובות לבנק מתנפחים בזמן הזה. אין לי כאן חברים או קרובי משפחה יש רק אמא בארץ שהיא לא יכולה לעזור כספית.
מה יש לי לעשות? ביטוח בריאות חו"ל שלי לא מכסה הפלות והוצאות דומות. .
בבקשה עזרו בעצה ואל תשפטו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי יכולת חזרה לארץ והטרדה מינית - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך19/08/2012שלום לך
צר לי מאד לקרוא על המצוקה שבה את נמצאת.
כל עוד לא תחזרי לארץ, מבחינה משפטית תוכלי להסתייע רק ברשויות או בגורמים המתאימים במדינה בה את נמצאת. כדאי גם שתנסי לקבל סיוע בשגרירות הישראלית, אינני יודע מה האפשרויות שלהם לעזור אך זה בודאי לא יכול להזיק.
בנוסף תוכלי לנסות ליצור קשר טלפוני עם אחד המרכזים לסיוע לנפגעות תקיפה מינית (חיפוש מהיר בגוגל יעלה את פרטי יצירת הקשר עימם).
החזיקי מעמד ואני מקווה שתטפלי במצב בהקדם האפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי יכולת חזרה לארץ והטרדה מינית - תגובה - תגובה
צביה כפיר M.S.W19/08/2012שלום לך.
גם לי צר על מצבך, בנוסף לדבריו של עו"ד וייריך רציתי לציין שגם בארצות אחרות ישנם מרכזי סיוע שונים לנשים. לא כתבת היכן את, אבל בעזרת האינטרנט בודאי תוכלי לראות אם בארץ שבה את נמצאת ישנם מררכזים כאלה.
בהצלחה צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)