תקיפה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקיפה מינית
    אורחת
    05/09/2012

לצביה שלום רב!
    רציתי לשתף בנושא כאוב ולא נעים בכלל, שקרה לי בשבוע שעבר.
    חזרתי מקניות בערב, בסביבות השעה 22:15 וכשהייתי כבר בערך 2 מטרים מהבית שלי, עבר מאחורי בחור צעיר, הוא לא משך תשומת לב מיוחדת, פשוט היה לעובר אורח מאחורי, המדרכה הייתה צרה ואני אחזתי בשתי ידיי שני שקיות. הלכתי בצורה איטית, כי רגליי כאבו לי באותו היום, התאורה הייתה המומה מסביב וכשהתקרב הבחור זזתי לצד שמאל של המדרכה ואפשרתי לו ללכת בכיוון ימינו של המדרכה (מה שקרוב לשפת הכביש) כדי שיוכל ללכת מהר וחופשי יותר ומיד שזזתי הסתובבתי עם הראש מעט, אבחנתי מזווית עין ימין שלי, שאותו הבחור נעלם, שמתי לב שהוא פשוט מתכופף תוך כדי הליכה באופן חשאי מאחורי, כאילו ונפל לו משהו ולכן לא חששתי יותר מדי ובמיוחד לאור העובדה שעוד שני צעדים אני מתקרבת לבניין שבו אני מתגוררת ובאותו היום משפחתי נכחה במרפסת הבית ואז תוך כדי הליכה חשתי מין מגע קטן באזור הקרוב לנרתיק וחשבתי שאני עייפה מדי להיכנס לפרנויות ואולי זה רק נדמה לי ומאוחר יותר, בשלב הדרגתי מהיר, הרגשתי חדירה לתוך הנרתיק והחלתי להבין מה קורה לי.. באופן אינסטינקטיבי קימצתי מעט את הברכיים בפיסוק קטן כשהוא נמצא מאחורי ומבעד מכנסי הטייץ שלבשתי באותו היום. והתחלתי למלמל את המילה "אימאל'ה" "ומה אתה עושה?" ואז צעקתי קצת יותר חזק "אימאל'ה" והוא יצא מתוכי מכופף לוקח צעד ימין בחזרה, כשהוא משלב כפות ידיו ששני אצבעותיו ואמותיו זקופות (מין תנועת אקדח) חזרתי על השאלה למה עשיתי לי את זה? כשאני מבוהלת, חשבתי שאני "מתה" ואני גם בתולה. רדפתי אחריו, כי ידעתי שאני אצטרך לזהות אותו למשטרה, תוך כדי המשך קריאות "אימאל'ה" שכולי חרדה ומרגישה כאילו "ונפל עלי רעם ביום בהיר" חייגתי מיד למשטרה (והעניין בטיפול כרגע) ידעתי גם שאני עדיין בתולה, כי לא כאב לי ולא דיממתי והחדירה לא הייתה מלאה וההרגשה של החדירה הייתה כמו שמחדירים טמפון ולא עד הסוף. בבי"ח הבדיקה יצאה תקינה, הבתולים שלמים ואין ממצא חריג. אני יודעת שהכל נגמר בסופו של דבר טוב ולא גרוע מזה. אבל עדיין לחשוב שמישהו שאני לא מכירה בכלל, סתם אדם חודר לי למקום הכי אינטימי ופרטי שלי בגוף ובצורה פתאומית בחשאיות ועוד ממש קרוב לביתי. הביטחון שלי מעורר כעת. אני יודעת שאתגבר, אבל הקשר עם המשטרה (שעושה עבודתה נאמנה) וההגדרות שקיבלתי מהם בעת החקירה כגון "בעילה" ותקיפה מינית חמורה מאוד קשות לי, שאלתי את השוטר לגבי המילה הזאת "בעילה" וטענתי שעדיין לא נאנסתי, אך הוא נתן לי לקרוא בספר החוקים שלהם ועניתי על ההגדרה שהיא החדרת איבר או חפץ של אדם לגופו של אדם אחר שבכפייה וזה מכניס אותי "לסרטים" (המשך בתגובה הבאה..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקיפה מינית

הוספת תגובה

• המשך..

אורחת
    05/09/2012

היום בדקתי באינטרנט על בעילה ראשונית והיה כתוב שם בציטוט "המובן העיקרי של בתולה במקרא הוא אשה שאיש לא ידעה ובתוליה קיימים[1], ואף אם נבעלה שלא כדרכה ובתוליה קיימים, אין היא מוגדרת עוד כבתולה[2]. יש הבדל בין בתולת בתולים, שקרום הבתולים קיים, לבין בתולת דמים, שהיא אשה שלא ראתה דם מימיה באופן טבעי, אף על פי שראתה מחמת נישואין או מחמת לידה[3]." מה זה אומר לגבי ואיך אני מתויגת? והייתי מאוד רוצה להירגע ולהבין את הציטוט המפחיד הזה שקראתי באינטרנט. האם העובדה שחדרה יד הבחור למרות בתוליי השלמים, גורמת לי לא להיות כזאת..? והאם יש דבר כזה בעילה דרך האצבעות ועוד דרך מכנסיים? או ניסיון לבעילה? ואם הוא סוטה מין גדול ולפני המעשה הוא אונן באיזה מקום וחשב להחדיר את אצבעותיו כפי שעשה לי ומן הסתם מקום הנרתיק לח ויש הפרשות, אז האם יש מצב, שהיה מגע של הזרע בתוכי? נניח שהיה לו איזשהו נוזל באצבעות ואז זה התערבב עם ההפרשות שיש לי, כי הוא חדר קצת דרך המכנסיים אני יודעת שזה נשמע כמו פרנויה אבל בגלל המקרה המפחיד,מלחיץ אני חושבת על כל הדברים האלה.. אני מאוד מצטערת ומובכת על השאלה הזאת. אבל אני חוששת ומפוחדת ולא יודעת כבר מה לחשוב, עזרי לי בבקשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    09/09/2012

שלום לך אורחת.
    קודם כל צר לי על החויי ה לא נעימה שעברת, שמחה שהיה לך כוח ללכת למשטרה ולהתלונן, זה מעיד על כוחותיך.
    אינני רוצה להיכנס לכל ההגדרות שצטטת, הן מורכבות, אבל חשוב לי לאמר לך שמכנסים הם קו הגנה חשוב.
    מבחינה טכנית בודאי שאת עדין בתולה, אולם לפי דבריך אני יותר חוששת להרגשה שלך
    ולאיך שאת חשה לגבי מצבך.
    אינני יודעת בת כמה את, אבל אני מבינה שמשפחתך בענין, אני ממליצה על ביקור שלך עם אימא אצל גיניקולוגית, ותוכלי לשאות אותה את כל השאלות לגבי נושא קרום הבתולים.
    הייתי שמחה עבורך לו מצאת משיהוא לדבר איתו או איתה על כל החויה ומצבך הרגשי, האם יש מישהוא כזה בסביבתך הקרובה? אם לא ניתן להתקשר לקו 1201 מכל אזור חיוג למרכז סיוע ואני משערת שמספר שיחות עם מתנדבת יקלו עליך.
    אם את לא נרגעת אז מומלץ לפנות לטיפול נפשי.
    את מוזמנת להמשיך לשתף אותי דרך האתר אם זה מתאים לך.
    בהצלחה צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביה תודה רבה על התשובה והתשומת לב!

אורחת
    09/09/2012

ביקרתי אצל רופאת הנשים והכל בסדר תודה לאל! ועכשיו נותר לי, לפגוש מישהי מקצועית מהמרכז לנפגעות מינית בראשל"צ. אני שמחה שיש כאן פורום שמושיט עזרה של תמיכה וייעוץ, כי לא הכל מובן מאליו בחיים וצריך להעריך, אז תודה רבה וישר כח! אתם עושים עבודה עילאית! ולגבי המקרה הלא נעים שלי, מבינה מקרוב את ההלם והבושה שבחוויה. אבל המסר שתמיד צריך להעביר, הוא שאף אחת מיאתנו לא אשמה! אף אחת לא בחרה ליפול קורבן לחלאות שבאדם! ולא צריך לוותר גם אם זה לא קל! אני שיתפתי כל פרט ופרט את המשטרה במתן עדות, חקירה וכל שת"פ אחר ואהיה איתם בקשר ומעקב עד לתפיסתו (בטוחה שמתגורר לידי, ויש לי את התיאור בזיכרון) וגם בזמן האחרון, יש נטייה לכל מיני אנשים מפוקפקים לשבת בסביבת הבית שלי, "החבר'ה" הצעירים נוטים לשתות אלכוהול לעשן ולהתפרע ובכדי למגר את ההתפרעות סביב, הזמנתי פגישה עם ראש העיר, כדי להציע שיהיו יותר סיורים באיזור ואולי גם התקנת מצלמה באיזור נקודתי.. כל עוד ש אוכל למנוע שמעשה זה לא יחזור, אצל מישהי אחרת! צריך להפוך את הבושה להשבת מלחמה וצדק! ולהוביל לדין משמעותי! אני יודעת שקצת הרחבתי מדי :) אבל חושבת שבאמת חשוב מאוד להיות עירניות, גם אם אתן קרובות או נמצאות ממש מתחת לבית, תעדיפו ללכת בדרכים ארוכות אך מוארות ואם יש לכם למשל שקיות בידיים, תעדיפו שרק יד אחת תהיה תפוסה ואילו השנייה פנויה ושיחות ארוכות טווח בפל' שימרו לאח"כ ולא באמצע הרחוב אל תעסיקו את עצמכן מדי (גם לא במחשבות עמוקות) זמן שבו התוקף מגלה "הזדמנויות" שיהיה לכולם שנה טובה יותר, בריאות, שלווה ושלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביה תודה רבה על התשובה והתשומת לב! - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    09/09/2012

תודה רבה לך על תגובתך, חזקי ואימצי ,שתהיה שנה טובה צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורחת היקרה

דנה
    13/09/2012

ניכר משאלתך שאת אדם חכם ואמיץ.
    אל תניחי לחלאות אנוש להפיל אותך אל התהום, אשר קיימת רק בנפשות המיואשות...

הלוואי ונפגע בפשע, הלוואי שנקרע את הרוע מהאדם, הלוואי שצדק ישרור!

חזקי ואמצי אישה חזקה! לפי דעתי, כדאי לך ללמוד אומנות לחימה מכל סוג (אני לומדת קרב מגע), כיוון שזה מעלה את הביטחון הפנימי וכמובן שגם את הכוח הפיזי.

כדאי לך להתמיד בטיפול הנפשי, כדי שתוכלי לשכוח מסיפור האימה הזה כמה שיותר מהר.

הלוואי, מכל לבי, שהמתיימר להיות אדם הנתעב והארור שהעז לחלל אותך בצורה כזו- ייענש בדרך האכזרית ביותר!

החיים שווים מספיק כדי שנתאמץ להתגבר על חוויות קשות ולשוב לראות את העולם באופטימיות, כך החיים אמורים להיות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו