מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי המותקף?מתן12/09/2012
עזרה בבקשה....
אני בן 23. ההורים טסו לחול ואני שמרתי על אחי בן ה14.
פעם אחת כשחזרתי הביתה מצאתי אותו ואת חברים שלו צופים בפורנו ומאוננים יחד.
הם ממש לחצו עליי להצטרף אליהם ואני מודה...טעיתי בשיקול דעת ועשיתי את זה.
בכל מקרה הגיע חלק של גייז בסרט ואני הייתי בשוק..אבל לא עזבתי.
הדברים התגלגלו ואני לא יודע איך זה הגיע למצב הזה אבל במשך כל השבוע הן חדרו אליי והלבישו אותי בגדי נשים.
מצד אחד אני נגעל מעצמי נורא ומצד שני נהנתי מזה.
חשוב לציין שלא הייתי הומו לפני וזה אף פעם לא עלה לי בראש אבל מאותו יום אני מרגיש שאני אישה הכלואה בגוף של גבר.....
בקיצור אני מתוסבך בבקשה עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי המותקף? - תגובה
צביה כפיר M.S.W12/09/2012שלום מתן.
אני לא רואה בשאלה שלך מי המותקף חלק מסיפורך, אלא אם אתה מרגיש ששדברים נכפו עליך בכוח.
אני חושבת שנחשפת לדברים בעצמך שלא היית מודע אליהם קודם, הם אולי היו קיימים בנסתר, ממליצה לך בכל לב לפנות לטיפול ולעזור לעצמך לגלות את מי אתה באמת.
אתה מדבר על חווית אוננות משותפת, בהחלט יכולה לאפיין מתבגרים או גם גדולים מהם.
אתה מספר על צפיה בקטעים של גייז, ואתה מדבר על ללבוש בגדי נשים ולהרגיש אישה בגוף של גבר, מושג או חויה הנקראת טרנסג'נדר המוכרת וקיימת.
לכל השאלות האלה יכול טיפול להועיל, כדי שתמצא את הקול הפנימי הנכון שלך לגבי זהותך המינית.
ניתן גם למצוא מידע באתרים באינטרנט או בפורומים שונים העוסקים במיניות שאתה יכול לקרוא או להיות חלק מהם לפני הליכה לטיפול.
בהצלחה, תעזור לעצמך לזהות את זהותך המינית הנכונה ואל תתן לעצמך שהחיים יחלפו עליך בשקר.
שנה טובה צביה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)