מה עושים בסיטואציה כזו..?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים בסיטואציה כזו..?
    אף אחת
    28/09/2012

הבוס שלי כל הזמן זורק לי הערות כמו "את כוסית" "את באה אליי היום בערב נעשה איתך קצת כיף" נוגע לי בישבן, אמרתי לו כמה וכמה פעמים שיפסיק, שלא נעים לי שהוא קורא לי בכינוי הזה, ושאני לא באה אליו בערב שאני נשואה, יש לי ילדים ואני לא מעוניינת בו, וישפסיק לגעת בי
    והוא כאילו מסרב לקלוט שאני לא מתכוונת להגיע אליו, והוא מסרב להפסיק להתמש בביטוי הזה.
    ואני לא יכולה כרגע להפסיק לעבוד, בעלי חולה בסרטן, יש לי שלושה ילדים, אני צריכה לדאוג להם אני צריכה לדאוג לבעלי ואין לי את האופציה לעזוב שם ולהשאר מובטלת עד שאני אמצא משהו, כרגע אני מחפשת משהו אחר.
    אבל זה בלתי נסבל כבר, זה כבר חודש ההתנהלות הזו, וזה מוציא אותי מדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים בסיטואציה כזו..?

הוספת תגובה

• מה עושים בסיטואציה כזו..? - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    28/09/2012

שלום לך אף אחת.
    את מתארת אכן סיטואציה קשה ולא לגמרי ברור איזה ]פתרונות יכולים להיות לה.
    כמובן שעזיבת מקום העבודה יכולה להעלים את הבוס הזה מחייך, אך את אומרת שזה לא אפשרי כרגע.
    האם יש בוס מעליו, או מישהוא אחר שאליו את יכולה לפנות ושיוכל להחליף מילה עם הבוס המטריד שלך?
    לא ברור כמה זמן את כבר עובדת שם, מה קרה שעכשיו הוא התחיל להטריד אותך?
    אגב, ברור לך אני מקוה שזו הטרדה.
    לפי החוק צריך להיות במקום העבודה מישהו שאמור לטפל בפניות בנושא הטרדה מינית בעבודה, האם יש לכם פונקציה כזו?
    האם שיחה נוספת יותר אסרטיבית מצדך תוכל להפסיק את התנהגותו?
    קשה לי לראות אפשרויות נוספות כרגע.
    שיהיה לך בהצלחה צביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים בסיטואציה כזו..? - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    28/09/2012

שלום לך
    את מתארת מערכת בוטה של הטרדה מינית, שיש כלים חוקיים רבים לטפל בה, כולל כלים דיסקרטיים (חוקיים כמובן).
    טיפול נכון, חכם, מקצועי וזהיר אמור לטפל בבעיה מבלי שתאבדי את מקום עבודתך או שתיפגעי בכל דרך אחרת (פגיעה שבכל מקרה מהווה התנכלות אסורה עפ"י דין).
    ייעוץ ספציפי יותר אפשרי בפגישה אישית לאחר שמיעת כל הפרטים (וכמובן המשך טיפול כנ"ל בהתאם להחלטתך). כמובן שתוכלי לפנות גם לכל עו"ד אחר אולם לטובת האינטרסים שלך מומלץ שתוודאי היטב שהינו בעל ניסיון מוכח ומצוי היטב בתחום הטיפול המשפטי בנפגעות הטרדה/תקיפה מינית.
    בכל מקרה, מומלץ שתטפלי בבעיה ללא דיחוי ושבטרם קבלת ייעוץ כנ"ל, לא תבצעי כל צעד נוסף.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו