אני מרגישה נורא!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מרגישה נורא!!!
    ילדה גדולה
    02/10/2012

בת 23, דתייה. אני יודעת שאני עושה את המעשה הנכון עכשיו - לכתוב, לשתף.
    אז הבנתי שאחת מארבע נשים נפגעת, אבל לא חשבת מעולם שזה יגיע אלי.. עליתי היום על אוטובוס והתיישבתי בלית ברירה (לא אוהבת לשבת ליד גברים, ועכשיו אני גם בהחלט מבינה למה!!!) ליד אדם מבוגר, דתי, הייתי חלשה, אני ממילא בתקופה לא משהו שהכל קורס..
    הוא הניח את היד שלו ממש בסמוך לרגלי, ממש הרגשתי אותה, לאורך כל הרגל. לא היה לי נח עם זה בכלל אבל רק זזתי ושתקתי. כמו פחדנית.
    ואני זזה והיד גם כן זזה, ואני, תמימה שכמותי מרחמת עליו שהוא אדם מבוגר, וקצת מלא, אולי אין לו איפה לשים את היד.. זזה קצת, עוצמת עיניים. הוא נועץ מבטים בלי הפסקה, אני ממש מרגישה את זה.. ואז בלי בושה בכלל (הוא חושב שאני רדומה!) אני מרגישה את היד שלו ממש על הרגל שלי, זה לא שהוא נרדם בטעות, (עדיין מסנגרת באיזשהו מקום..) היא זזה, מלטפת, נוגעת, הבן אדם ממש בפעולה.
    אני קופאת, לא מתאים לי, חשבתי שאני לגמרי עם ביטחון מול הדברים האלו.. אבל אני משותקת מהלם. אחרי עשר דקות בערך אני עושה את עצמי מתעוררת ומזיזה את הרגל כדי שיבין שקלטתי אותו.. והוא נבהל ומזיז את היד. שוב, למקום ההתחלתי.. (עדיין נוגע, ושוב אני מצטמקת במושב..)
    מחכה עשר דקות, אולי הזיתי, אולי לא יודעת מה. ואז עושה את עצמי שוב נרדמת.
    ואחרי חצי דקה שוב היד שלו על הירך שלי, מטיילת מלטפת נוגעת, בלי הפסקה.. ואני .. קפואה.. ובשלב מסויים אני מרגישה את היד שלו ממש מטיילת לעבר מקומות קצת יותר אינטימיים (התיק שלי על הברכיים והיד שלו מתחת לתיק, ככה שיש לו ממש אופציות לעשות שם מה שהוא רוצה..)
    וזהו אני מרגישה נורא, וקמה בהחלטיות, הוא נבהל, הוא לא מבין מה אני רוצה ואני אומרת לו לזוז ולתת לי לעבור.
    יושבת על הרצפה מאחורה, מנסה לעכל.
    ואז תופסת קצת ביטחון וכשהוא יורד מהאוטובוס אני מצלמת אותו, בוידאו, עד שהוא קולט והופ הופ הזקן מתחיל ללכת מהר.. מישהו מפחד??

מה אני עושה עכשיו? אני לבד, בחילות, פשוט מרגישה נורא..
    יש מה לעשות?

אין לי שקל לטיפול, ואני פשוט לא מסוגלת לדבר על זה. רק מעריצה את עצמי שהצלחתי לשתף פה.
    יודעת שיש דברים חמורים מזה, בטח יודעת
    אבל עכשיו רע לי נורא!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מרגישה נורא!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו