מעשה מגונה בילדותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעשה מגונה בילדותי
    רועי 25
    27/02/2008

אני בן 25, וכשהייתי בן 9, אני ואחי הגדול - היינו בביתה של חברה, והאח שלה (שהיה אז בן 16) קרא לנו לחדר שלו (בלי אחותו), הוריד את מכנסיו, שכב רעל המיטה, וביקש שנמצוץ לו את איבר מינו. הארוע חרוט בזכרוני לאורך שנים. אבל איני זוכר אם מצצתי לו או לא, אני חושב שכן, אבל מה שאני בטוח זוכר שאחי שהיה איתי בחדר, כן מצץ לו ( כי הוא פחד), ואמר שיש לו טעם מר בפה (כיום אני מבין שזה זרע, אז חשבתי על מלח).
    האם זו תקיפה מינית?
    *יש לציין כי אני הייתי שנים עם נטיות הפוכות (משיכה לגברים), ואחרי טיפול 'המרה'- אני מרגיש שינוי ומשיכה לנשים יותר ויותר.
    האם לארוע כזה יש השפעה, והוא כגורם לנטיות ההפוכות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעשה מגונה בילדותי

הוספת תגובה

• אירוע

פרופ' רחל לב-ויזל
    28/02/2008

אירוע כגון זה שתארת יכול לעורר שאלות של זהות מינית או גרית, מי אני, האם פנו אלי כי יש בי משהו וכו'.
    הגדרת פגיעה מינית היא כאשר הפוגע מבוגר בחמש שנים מהנפגע הקטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    02/03/2008

שלום רב,
    אין ספק שעברת אירוע שמהווה תקיפה ו/או ניצול מיני. גם הפרשי הגיל גדולים וגם המעשה עצמו, אינו מתוך קירבה והדדיות, אלא מפעולה שנועדה לשרת את צרכי הפוגע.
    ולשאלתך - בספרות המחקרית לא נמצא קשר בין זהות מינית לבין פגיעה מינית. יחד עם זאת, אולי, לא מדובר בהגדרת זהות מינית במקרה שלך, אלא תגובה לטראומה - שכן אתה מדבר על שינוי.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו