נראה לי שעברתי הטרדה-מה עושים עכשיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה לי שעברתי הטרדה-מה עושים עכשיו
    מישהו
    08/10/2012

חזרתי עכשיו ממסיבה (גייז) ובדרך ראיתי חומוסיה שאני ממש אוהב פתוחה, אז אמרתי למה לא, נקנה חומוס למשפחה לחג.
    נכנסתי והמוכר התחיל לשאול אותי כל מיני שאלות, איפה הייתי ומאיפה אני חוזר בשעה כזאת. הנחתי שהוא לבד וסתם משעמם לו והוא מנסה לפתח שיחה ומן הסתם לא רציתי לספר לו איפה באמת הייתי, אז אמרתי לו שישבתי בפאב עם חברים.
    הוא שאל אם יש לי חברה אז אמרתי שלא והוא שאל למה אז אמרתי שסתם עוד לא הכרתי מישהי ואני עוד צעיר, רק 22.
    הוא אמר שאני נראה מכופף ושאני אזדקף קצת, ואחרי שהזדקפתי הוא אמר שהשרירים שלי נראים תפוסים (הם באמת היו תפוסים) ואם אני מוכן שהוא ישחרר לי אותם.
    בדיעבד זה נראה דבילי שלא עצרתי אותו, אבל הבן אדם בן איזה 40, עובד בחומוסייה משפחתית ובאמת חשבתי שזה מתוך שעמום.
    מהר מאוד המסג' הגיע לתוך התחתונים שלו, אמרתי לו שזה קצת מוזר ולא נעים לי אז הוא אמר "מה, עומד לך?" אז אמרתי שלא ושפשוט זה מוזר ולא נעים לי. באתי ללכת והוא המשיך לנסות "לעסות" אותי והרגשתי בליטה מאוד גדולה מהמכנסיים שלו מתחככת בי.
    הלכתי והוא אמר הציע לי לבוא מחר ושהוא יביא מה שאני רק ארצה בחינם.
    מה עושים מכאן?
    יש איזה מישהו מקצועי שאפשר לדבר איתו על הנושא? (לא פסיכולוג ב300 שקל לשעה..)
    אני לא רוצה עכשיו שהסיפור הזה יגרום לי טראומה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נראה לי שעברתי הטרדה-מה עושים עכשיו - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    08/10/2012

שלום מישהוא.
    אני רוצה להגיד שהסיפור שלך, שבודאי יש בו הטרדה שלך, יהפוך לטראומה אם חווית אותו ככזה, זה לא לגמרי עולה מהסיפור, אולי כי אתה מאופק.
    יש קו לגברים 1201 בתל אביב שבו ניתן לשוחח על פגיעות מיניות ללא תשלום ואני מניחה שאם יש צורך בטיפול הם מכירים גם מטפלים שלא גובים 300 ש"ח לשעה.
    בהצלחה צביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו