צריכה עזרה כנה מאיש מקצוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה כנה מאיש מקצוע
    א
    27/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה כנה מאיש מקצוע

הוספת תגובה

• אני מנסה להעלות את התוכן של ההודעה

א
    27/10/2012

ואני לא מצליחה! :,(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי עכשיו זה יתפרסם

א
    27/10/2012

אז ככה, עברתי לפני כמה חודשים מקרה מוזר עם בחור שלא אופייני לעצמי בכלל, אני לא יודעת איך נגררתי למצב הזה אפילו אני לא יכולה לספק תשובה לעצמי,
    התחיל איתי בחור זר והפעיל עלי מניפולציה כנראה הייתי במצב רוח רגיש או מעופף והסכמתי שיגע בי אבל לא קיימנו יחסי מין מלאים אבל לא רציתי לעשות גם את זה,מאחר וגם ככה מעולם לא קיימתי יחסי מין מלאים עם גבר ואני בת 22 וחצי,זה לא אופייני לי ואני מרגישה שהוא חדר למרחב האישי שלי ואני לא באמת רציתי את זה הוא לא ממש אפשר לי להתנגד הוא ניסה לשכנע אותי שאני אגע לו באיבר מין אז רק רציתי שזה יגמר אז הסכמתי ועשיתי את מה שהוא רצה והוא נגע לי בחזה ולא הרגשתי טוב עם זה ואחרי זה הוא הלך ולא שמעתי ממנו יותר והרגשתי שעברתי סוג של תקיפה ואף אחד לא יודע מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו