בהמשך לתשובתך-ניצול מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לתשובתך-ניצול מיני
    ר
    04/11/2012

תודה על התשובה. בהמשך לתשובתך אני בת 27 מסורתית ומלכתחילה הבהרתי לו שאני רוצה לחכות עד החתונה לא כל כך ברור לי המצב כי היינו חברים וגם אם בכיתי לפעמים באותם רגעים לפני או אחרי לא היה עליי איום פיזי ממשי ומצד אחד גם נהנתי אז המצב די מבלבל. מהי הגדרה של פגיעה מינית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לתשובתך-ניצול מיני

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך-ניצול מיני - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    05/11/2012

שלום
    המצב שאת מתארת אינו חד משמעי והמפתח הוא אם היתה או לא היתה כאן הסכמה חופשית (נטל השכנוע של ביהמ"ש הינו עלייך) וככל שלא היתה כאן הסכמה כזו - האם היה כאן מעשה מגונה (מעשה לצורך גירוי סיפוק או ביזוי מיניים). ישנן עוד אפשרויות אולם לא ניתן לפתח אותן ולהגיע למסקנות באמצעות שיחה פומבית בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך-ניצול מיני - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    05/11/2012

שלום ר.
    תודה לך על תוספת האינפורמציה ומקווה שתשובתו הברורה של עו"ד ויינריך עונה לך על שאלתך.
    אני מגיבה שוב כי חשוב לי שתביני, שלא חשוב אם היתה תקיפה מינית או לא על פי החוק, אם את עברת חויה שמטרידה אותך, חשוב שלא תישארי איתה לבד.
    בהצלחה צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו