מעשה מגונה בקטינה והתיישנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעשה מגונה בקטינה והתיישנות
    אנונימי
    07/11/2012

שלום , כשהייתי בגיליי 9-15 דוד שלי נהג לגעת בי במקומות אינטימיים באופן שיטטי במשך כל השנים הללו, כל השנים למדתי להדחיק את המיקרים הנוראים ול”התמודד” עם הדברים כיום ההנני בת 33 והחלטתי לא לשתוק יותר ולהתמודד מול המפלצת הזו , אינני יודעת מה עלי לעשות ? האם אני יכולה להתלונן על כך ? האם יש ענישה ?
    שמח אם תייעצו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעשה מגונה בקטינה והתיישנות - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    07/11/2012

שלום לך
    צר לי לשמוע את אשר עבר עלייך ואני מאד משבח את החלטתך שלא לשתוק יותר.
    מדובר בהטרדה מינית ובתקיפה מינית .
    בנסיבות המיוחדות של המקרה המתואר טרם חלפה תקופת ההתיישנות ויש הרבה מה לעשות עם זה - הן מבחינת החוק הפלילי והן מבחינת החקיקה אזרחית.
    לאחר שמיעת פרטים מדויקים אוכל לתת לך ייעוץ ספציפי יותר וזה כמובן אינו אפשרי באמצעות הפורום.
    אני מקווה שתטפלי בענין בהקדם האפשרי, לא מאוחר מידי למצות את הדין עם אותו דוד על כל מה שעולל לך.
    בהצלחה!!
    עו"ד דורון ויינרייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדת קטינה

אנונימי
    07/11/2012

תודה רבה על תגובתך המהירה, מתי אוכל להתייעץ עימך ? האם ניתן לרשום לך במייל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדת קטינה - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    07/11/2012

שלום
    בודאי. את גם יכולה להתקשר לטלפון המפורט כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו