מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעשה מגונה בקטינה והתיישנותאנונימי07/11/2012
שלום , כשהייתי בגיליי 9-15 דוד שלי נהג לגעת בי במקומות אינטימיים באופן שיטטי במשך כל השנים הללו, כל השנים למדתי להדחיק את המיקרים הנוראים ול”התמודד” עם הדברים כיום ההנני בת 33 והחלטתי לא לשתוק יותר ולהתמודד מול המפלצת הזו , אינני יודעת מה עלי לעשות ? האם אני יכולה להתלונן על כך ? האם יש ענישה ?
שמח אם תייעצו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעשה מגונה בקטינה והתיישנות - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך07/11/2012שלום לך
צר לי לשמוע את אשר עבר עלייך ואני מאד משבח את החלטתך שלא לשתוק יותר.
מדובר בהטרדה מינית ובתקיפה מינית .
בנסיבות המיוחדות של המקרה המתואר טרם חלפה תקופת ההתיישנות ויש הרבה מה לעשות עם זה - הן מבחינת החוק הפלילי והן מבחינת החקיקה אזרחית.
לאחר שמיעת פרטים מדויקים אוכל לתת לך ייעוץ ספציפי יותר וזה כמובן אינו אפשרי באמצעות הפורום.
אני מקווה שתטפלי בענין בהקדם האפשרי, לא מאוחר מידי למצות את הדין עם אותו דוד על כל מה שעולל לך.
בהצלחה!!
עו"ד דורון ויינרייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדת קטינה
אנונימי07/11/2012תודה רבה על תגובתך המהירה, מתי אוכל להתייעץ עימך ? האם ניתן לרשום לך במייל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדת קטינה - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך07/11/2012שלום
בודאי. את גם יכולה להתקשר לטלפון המפורט כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)