התייעצות דחופה ביותר!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה ביותר!!!
    אנונימי!!
    22/11/2012

שלום, אני במצב מיואש ואני לא יודעת מה לעשות!!..אני באה ממשפחה דתית לאומית אם אפשר לומר מאוד מאוחדת ומלוכדת והכל בחיים דיי בדרך שמחה ומאושרת..אחותי נשואה פלוס ילדה זוג צעיר מאוד וגיסי הוא אדם חם ונחמד..גיסי היה מחוץ לביתו כמה ימים ואני הייתי אצל אחותי כמה זמן לאחר שחזר הביתה נכנסתי להתקלח אצלם ולקראת סוף המקלחת גיליתי שהפלאפון שלו במקלחת מתחת לכיור בזווית מאוד מוזרה לקחתי את הפלאפון שלו לפני שיצאתי וגיליתי שזה היה על וידאו וכל המקלחת שלי הייתה מתודעת!!עכשיו במבט לאחור אני נזכרת שהרבה פעמים שהייתי אצלם הפלאפון שלו היה במקלחת כשהייתי שם אך לא ייחסתי לזה חשיבות!!..אני נואשת ולא יודעת מה לעשות...הם זוג צעיר (23)מקסים ומאוהב
    אנחנו אוהבים אותו במשפחה..אני פשוט בשוקקק מכל העניין ולא יודעת איך לאכול אתזה..בבקשה בבקשה צריכה עזרההה!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה ביותר!!!

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה ביותר!!! - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    22/11/2012

שלום לך
    צר לי לקרוא מה שאת מספרת.
    המעשה שאת מתארת הינו "מעשה מגונה" המהווה עבירה פלילית וכן עוולה אזרחית. מבחינה משפטית עומדות לרשותך אפשרויות שונות, אולם אני מניח שהקרבה המשפחתית מעמידה בפנייך דילמות קשות, וזוהי משוכה שעלייך לעבור לפני ההחלטה באילו צעדים לנקוט.
    אני מניח שלהיבטים הלא משפטיים תתייחס חברתי לניהול הפורום.
    היי חזקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה ביותר!!! - תגובה - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    23/11/2012

שלום לך.
    מאוד עצוב לי לשמוע מה קרה לך
    אכן הסיטואציה המשפחתית מאוד מסובכת, אולם עליך לחשוב על עצמך בראש וראשונה.
    אינני מציעה לנקוט שום צעדים אופרטביים לפני שאת מתייעצת וחולקת את הסיפור עם אנשים שיכולים לתמוך בך. האם מישהוא מלבדך יודע?
    שלב ראשון הוא לא להישאר לבד עם הסיפור, חפשי דמויות תומכות בסביבתך וחלקי עימן את הסיפור
    אינני יודעת מאיזה אזור את בארץ, הייתי ממליצה על מפגש טיפולי קצר עם מטפלת המבינה בפגיעות וגם שייכת למגזר הדתי לאומי, ויש כאלה.
    מפגשים איתה יוכלו לסדר את הדברים מבחינתך, להקל על הבדידות, להבין את הסיטואציה שבה את נמצאת ולחשוב ביחד מה יכול להיות הכי נכון לך.
    אם תכתבי לי באתר מאיפא את בארץ אולי אוכל גם להמליץ על מטפלת
    לבי לבי אליך.בהצלחה צביה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו