אני רואה שכאן זה המקום היחיד שבו לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רואה שכאן זה המקום היחיד שבו לא
    ליבי
    05/12/2012

מדברים עדיין על פרשת ורדה רזיאל ז'קונט והתגובה שלה למישהי שביקשה את עצתה לגבי "כמעט אונס". מה דעתכם על המקרה הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני רואה שכאן זה המקום היחיד שבו לא - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    05/12/2012

שלום ליבי.
    אינני יודעת על מה את מדברת, לא שמעתי את ורדה או מה היא אמרה. לכן אינני יכולה להתייחס.
    צביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רואה שכאן זה המקום היחיד שבו לא - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    05/12/2012

שלום
    לא שמעתי את השיחה ואני יכול להסתמך רק על כתבה באינטרנט. במלוא הזהירות אגיד שאם הדברים שיוחסו לכאורה לורדה רזיאל ז'קונט אכן נאמרו כפי שמפורט באותה כתבה, אני יכול להבין את הביקורת שהופנתה כלפי הדברים.
    אני מייצג הרבה נפגעות תקיפה מינית/הטרדה מינית ובמקרים שאני שומע ממישהי דברים כפי שמתואר בכתבה, אני מגלה הרבה אמפתיה ומחפש את האשם בפוגע ולא בנפגע.
    את דעתי על תופעת/מגפת ההטרדה המינית את מוזמנת לקרוא במאמרים רבים בנושא זה המופיעים באתר שלי.
    בכבוד רב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו