מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דייטכ.05/03/2008
היי
אני יודעת שזה לא קשור כ"כ לנושא הפורום - אך אני אחת שנפגעה בעבר ועדיין עם צלקות...
מחר נפגשת עם מישו פגישה ראשונה , לא יודעת מה עושים. קצת מטומטם לשאול את זה, קצת מביך
איך להתנהג? פעם ראשונה שלי . נשב בבית קפה ונדבר האם לאכול זה קצת מביך, ומה אם יתקוף אותי השקט? ומה אם זה יתפתח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה שיתקוף אותך זה אותו סיכוי כמו
G07/03/2008שאת תיתקפי אותו אם זה יתפתח ותרצי את זה אין שום בעיה,מה הבעיה אל תפחדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהדייט
פרופ' רחל לב-ויזל07/03/2008אני מבינה שאת חוששת מצד אחד האם תצליחי להיות מספיק משוחררת לשיחה ומענינת ולא חרדה ומצד שני האם הוא יהיה "בסדר" וידע איך להתנהג. לגבי החשש הראשון, מדוע לקחת את האחריות על ההנאה מן הדייט עליך? תשאירי לו להיות אחראי על נושאי השיחה ותני לו להוביל בתחילה עד שתחושי בטחון מספיק. לגבי החשש השני, פגישה במקום ציבורי ואי הזמנה אליך הביתה בשלב הראשון או היענות להזמנה שלו עד אשר תחושי בטחון באבחנה שלך אותו תסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר09/03/2008שלום רב,
ראשית, חשוב לדעת שהמבוכה והלחץ מאפיינים כל אחת מאיתנו לפני פגישה ראשונה. אז כמה טיפים...
דרך שעובדת היא להתעניין באדם איתו את נפגשת - מה הוא עושה? מהו המקצוע שלו? למה בחר בו? איך זה בשבילו? מאיזה רקע משפחתי הגיע? מה למד? איפה?
מכאן - אם הבחור מעניין אותך, תוכלו כבר להרחיב. חשבי גם מה את רוצה ומוכנה לספר על עצמך. אפשר גם לדבר על נושאים כלליים, ספרים, טלויזיה, חדשות, סרטים וכו'.
מעבר לזה, חשוב שתרגישי שאת לא במבחן. הגעתם שניכם כדי לבדוק אם הקשר יכול להתאים לכם.
בהצלחה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)