הטרדה מינית במשפחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית במשפחה
    רות
    29/12/2012

היי,
    אני נורא מבולבלת ואובדת עצות והחלטתי להעלות לכאן את מה שמעיק עליי בתקווה להבין כמה דברים ולסדר לעצמי את המחשבות בראש..
    אני בת 21 עוד מעט באה ממשפחה חרדית (היום כבר לא).
    כשהייתי ילדה הייתי גרה אצל סבתי, אח של אימי שהוא גדול ממני בעשר שנים בערך היה מטריד אותי מינית.
    אני לא זוכרת בדיוק באיזה גיל, משערת שבין 7-9, הוא היה כביכול משחק איתי משחק שבמהלך המשחק הוא היה נשכב מעליי מנשק אותי מתחכך בי ולבסוף במגיע לסיפוקו...
    באותו זמן לא הייתי חשופה כ"כ לנושא המין ולא כ"כ ידעתי מה זה אומר אבל הבנתי שמשהו לא בסדר, מצד שני לא התנגדתי להטרדות שלו, זה נתפס מבחינתי כמשחק.
    בסביבות גיל 12 זה עבר שלב אחד קדימה, זה הגיע למצב שהוא כבר הראה לי את איברו וגרם לי ליגוע בו, באותה תקופה כבר הבנתי שזה לא בסדר אבל לא יודעת למה לא התנגדתי. בשלב מסויים הוא התארס ובאותה תקופה הוא ניסה שוב ואמרתי לו שזה לא פייר כלפי כלתו לעתיד וביקשתי שיפסיק. מאז חדלו כל ההטרדות...
    אני המשכתי הלאה ומשום מה לא היה בי כעס כלפיו.
    היום אני נמצאת במערכת יחסים כבר חצי שנה לפני כחודש סיפרתי לבן זוגי על המקרה (יש לציין שאף אחד מהמשפחה לא מודע לסיפור). חבר שלי קיבל את זה נורא קשה זה מאד הרתיח אותו והוא לא מוכן לסלוח ורוצה לנקום באותו דוד.
    אני איכשהו קברתי את הנושא הזה אבל נראה לי שאין מנוס מלעשות עם זה משהו...
    אני לא יודעת אם אני רוצה לפתוח את הנושא, אם אני עושה את זה בשביל עצמי או עבור חבר שלי (שלטענתו הוא לא יוכל לחיות בעתיד ב"שלום" עם אותו אדם)...
    אני מאד מפחדת מהמצב שזה ייצור במשפחה, מעגמת הנפש שתיגרם לאשתו וילדיו..
    מצד שני מפחידה אותי המחשבה שאולי הוא עושה את אותו דבר לביתו הקטנה?
    האם במקרה כזה חל חוק התיישנות?
    תייעצו לי מה לעשות, אני כבר ממשששש מבולבלת..
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית במשפחה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית במשפחה - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    30/12/2012

רות שלום
    ליבי איתך, עדיין אין התיישנות ויש הרבה מה לעשות.
    הסיבה לעשות עם זה משהו, צריכה להיות קודם כל מתוך חוב שלך כלפי עצמך, יש כמובן הרבה סיבות נוספות וטובות.
    אוכל לתת לך ייעוץ ספציפי רק לאחר שאשמע את כל הפרטים וכל זה כמובן אינו אפשרי באמצעות הפורום.
    אשמח לעזור לך אבל באפשרותך כמובן לפנות לכל עו"ד אחר המתמחה בתחום זה.
    בכבוד רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו