הטרדה במסגרת בדיקת רנטגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה במסגרת בדיקת רנטגן
    א.
    05/02/2013

היי

אני בת 22, לפני כחודש עברתי תאונת דרכים, במסגרת ביקורת בביה"ח עברתי צילומים בכל חלקי הגוף, לאור הכאבים שחשתי.

נכנסתי לחדר הרנטגן, ולכל צילום נכנסו 2 טכנאים אחרים (חלקם גברים וחלקן נשים), כאשר חלק מהם צופים בי בחלון, אני מתארת כי היא היו מתלמדים או משהו דומה.

באיזהו שהו שלב, ביקשו ממני 2 טכנאים (גברים) להוריד את החזיה (אחרי שהורדתי את החצאית בהתחלה), הם החליפו מבטים, חייכו ויצאו. ניסיתי להוריד את החזייה, אבל לא הצלחתי בגלל שבר ביד, לאחר 2 דקות נכסו 2 טכנאיות (בחורות) ומי שנראתה לי הבוגרת שם אמרה : "לא, מה פתאום, את לא צריכה להוריד את החזיה", אחרי המקרה הזה כבר לא ראיתי את הבחורים ורק הן המשיכו לצלם אותי.

הרגשתי מאוד מושפלת, עמדתי שם בלי לזוז, והתאפקתי לא לבכות, עד היום לא ברור לי מדוע ביקשו ממני להוריד פריט לבוש כזה שלא לצורך, ובמיוחד ויש שם כל כך הרבה טכנאים.

אני חושבת הרבה על המקרה, האם זו הטרדה מינית?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה במסגרת בדיקת רנטגן

הוספת תגובה

• הטרדה במסגרת בדיקת רנטגן - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    06/02/2013

שלום לך.
    אכן לא נעים .את ההגדרה החוקית של מהי הטרדה מינית תוכלי לברר במרכז הסיוע באינטרנט . האם את מצליחה לחזור לסדר היום או שהאירוע הזה מטריד אותך מאד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה במסגרת בדיקת רנטגן - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    06/02/2013

שלום
    ככל שהבדיקה אינה מחייבת הורדת חזיה, אכן מדובר בהטרדה מינית. האפשרויות שבפנייך מגוונות, חשוב שתפעלי למצות את זכויותייך החוקיות.
    בכבוד רב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו