שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    עוד אחת
    06/02/2013

אני חוזרת על השאלה ששאלתי כי משום מה היא נמחקה מהפורום. אם זה בכוונה אז תמחקו שוב ולא אשלח אותה שוב.
    האם מי שעברה הטרדה מינית ממושכת וקשה, החיים שלה נהרסו?
    במילה נהרסו כוונתי היא חוסר יכולת לחוש שמחה אמיתית, נפילות קשות, מחשבות וזכרונות מטרידים וכו'.
    אני מנסה להאמין שהתשובה היא לא. ואני חושבת שאם התשובה היא כן אז זה נורא.
    אך פעמים רבות מדי התחושות שלי אומרות לי להפך. שנהרסו החיים. ולתמיד.
    אשמח לתגובה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    06/02/2013

שלום לך

אכן ההודעה נמחקה בטעות!
    לשאלתך, מדברייך עולה כאב רב. הדברים שאת מתארת- חוסר יכולת להרגיש שמחה אמיתית או רגשות חיובים אחרים בעוצמה ומחשבות וזכרונות מטרידים- מאפיינים טראומה. ניתן בהחלט לטפל בזה מניסיוני הטיפולי ולשקם את היכולת להרגיש שוב חיים ורגשות חיוביים. אם זה דבר שאת סובלת ממנו תקופה ארוכה ואלו התחושות והמחשבות שמלווים אותך אני מציעה לך לטפל בכך כי זה אחד הדברים שהזמן לא מרפא בכלל, רק טיפול. שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

עוד אחת
    06/02/2013

תודה רבה על התגובה..
    אני מטופלת כבר במשך כשנה וחצי. יש התקדמות ב"ה ואי אפשר להשוות את המצב שהייתי בו בתחילה למצבי היום. אני נמצאת בשגרה אך אני מרגישה שאני כל הזמן נלחמת. נלחמת בכאב ובקושי, מפחדת ליפול. יש רגעי שמחה אבל אני מרגישה כאילו כל מה שעברתי, גם ההטרדה וגם התקופה הנוראית שבאה אחריה, עומדים מעליי כצל ותמיד מאיימים לחזור. יש בי פחד שקיים כמעט תמיד. בלי סיבה..
    מכאן נבעה השאלה ששאלתי. מהתהייה שלי האם אוכל אי פעם לשוב ולחיות חיים רגילים..
    שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו