מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מינית ע"י אישיות ציבוריתיפית06/02/2013
שלום,
שמי יפית,עד לפני כשנה וחצי עבדתי בבי"ס,כמורה במשרה מלאה(11 שנים) במהלך שנת עבודתי האחרונה בביה"ס,החל להטריד אותי ראש המועצה אשר ביה"ס משתייך אליה...
ההטרדות כללו:אמירות בעלי אופי מיני,נגיעות,טלפונים וכו' לאחר שלא נעניתי לחיזורין...באורח "פלא" החלה מנהלת ביה"ס לקרוא אותי ל"שיחות אישיות" שהיו למעשה נזיפות על כל עניין ודבר ובסופה של שנה"ל קיבלתי הודעה ממפקחת ביה"ס והמנהלת שמאחר ויש "קיצוץ" הן ממליצות למשה"ח שיעשו לי העברה יזומה! חשוב לי לציין ש:
1.בכל אותו הזמן לא אמרתי כלום על נושא ההטרדה המינית(אני מניחה שבעיקר מפחד...שמקום עבודתי ייפגע...מה שקרה לבסוף)
2.כתבתי מכתב באותו המעמד למפקחת שאני מתנגדת להעברה ופירטתי את סיבותיי(העתק שמור אצלי) מה שלא הניא אותם מלהרע את תנאיי(צמצום שעות עבודה והעברה לבי"ס אחר)
ולכן התפטרתי.
לאחרונה הייתי בתחנת המשטרה במטרה להגיש תלונה על הטרדה מינית,אך כשפרטתי את הנסיבות(לא את כולן,חשוב לציין)מה שנאמר לי ע"י החוקרת שהיא ממליצה לי להתייעץ עם עו"ד,מאחר ולפי איך שהיא מכירה את התנהלות העיניינים במקרים כאלו,מי שייגרם לה נזק לבסוף זאת תהיה אני והוא יצא "נקי".....כמובן שלקחתי לי עוד זמן לחשוב ולהתייעץ ולכן אני מבקשת לדעת:
1.האם לפי המפורט לעיל,יש לי עילה להגשת תלונה?
2.כיצד אני יכולה להיפגע מ"פתיחת " הסיפור הזה(למרות שכבר אני משלמת מחיר-איבוד מקום עבודה ועוד)?
3.מה עליי לעשות בכדי למזער פגיעה בי ובילדיי?(רצוי לציין שאני גרושה ואם לשלושה ילדים ומאחר ואנו מתגוררים במקום יחסית קטן יש סבירות שעניין זה יופץ ...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית ע"י אישיות ציבורית - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך07/02/2013הי יפית
את מתארת הטרדה מינית והתנכלות חמורות ביותר, וזאת כמובן לכאורה, במלוא הזהירות ועל סמך המידע המאד חלקי שמסרת.
מבחינה חוקית יש הרבה מאד מה לעשות עם זה, כולל אפשרות לפתרון דיסקרטי שיוכל לתת מענה טוב לרצונך למזער את הפגיעה (ואולי אף למנוע אותה) וכן למנוע חשיפה פומבית.
על מנת לתת ייעוץ מפורט אצטרך לשמוע את כל הפרטים הספציפיים (וזה כמובן בלתי אפשרי באמצעות הפורום).
בכבוד רב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)