מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטל12/03/2008
בן דודי נהג לאנוס אותי כשהייתי בת 7 עד 9. כיום אני בת 20 ושרוטה לגמריי. אני לא יודעת אם אוכל לנהל קשר עם גבר. מהם הטיפולים המומלצים בשבילי לדעתכם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטפול המומלץ
פרופ' רחל לב-ויזל13/03/2008הטפול המומלץ הוא טפול על ידי מישהי שמומחית בטפול בפגיעות מיניות. ישנן מסגרות כאלו בכל הערים המרכזיות בישראל. אם את חשה שקשה לך לדבר על האירוע תבקשי טפול באחת המסגרות הללו של מטפלת באמנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר23/03/2008שלום רב,
טיפול בפגיעה מינית ממושכת מתקופת הילדות הינו טיפול מורכב, ויחד עם זאת יעיל. בדר"כ לטיפול כזה ישנם מספר שלבים:
1) שלב ייצוב ועבודה על הסימפטומים במקביל ליצירת קשר טיפולי.
2) עיבוד הטראומה או עבודה על השלכות הטראומה.
3) אינטגרציה ופרידה. אני ממליצה למצוא מטפלת מומחית בתחום ולעשות איתה את העבודה.
בהצלחה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לתשובה
רונית סדגר23/03/2008באמצעות טיפול ועיבוד הטראומה שעברת בילדות, ניתן ליצור מערכות יחסים שאינם מוכתבות ע"י הפגיעה. כלומר, טיפול ע"י מומחה בנושא פגיעות מיניות יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)