שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טל
    12/03/2008

בן דודי נהג לאנוס אותי כשהייתי בת 7 עד 9. כיום אני בת 20 ושרוטה לגמריי. אני לא יודעת אם אוכל לנהל קשר עם גבר. מהם הטיפולים המומלצים בשבילי לדעתכם?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הטפול המומלץ

פרופ' רחל לב-ויזל
    13/03/2008

הטפול המומלץ הוא טפול על ידי מישהי שמומחית בטפול בפגיעות מיניות. ישנן מסגרות כאלו בכל הערים המרכזיות בישראל. אם את חשה שקשה לך לדבר על האירוע תבקשי טפול באחת המסגרות הללו של מטפלת באמנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    23/03/2008

שלום רב,
    טיפול בפגיעה מינית ממושכת מתקופת הילדות הינו טיפול מורכב, ויחד עם זאת יעיל. בדר"כ לטיפול כזה ישנם מספר שלבים:
    1) שלב ייצוב ועבודה על הסימפטומים במקביל ליצירת קשר טיפולי.
    2) עיבוד הטראומה או עבודה על השלכות הטראומה.
    3) אינטגרציה ופרידה. אני ממליצה למצוא מטפלת מומחית בתחום ולעשות איתה את העבודה.

בהצלחה

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לתשובה

רונית סדגר
    23/03/2008

באמצעות טיפול ועיבוד הטראומה שעברת בילדות, ניתן ליצור מערכות יחסים שאינם מוכתבות ע"י הפגיעה. כלומר, טיפול ע"י מומחה בנושא פגיעות מיניות יכול לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו