תודה מרוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה מרוש
    שירה
    28/02/2013

שלום גילו לי ptsd מסתבר שעברתי אונס בילדות וגיליתי זאת במהלך טיפול פסיכולוגי אני עדין מטופלת ויש לי bpd השאלה היא אם יש לי את רוב התסמינים של ההפרעה זאת אומרת שהאונס היה מורכב וכשה גם מבחנה פיזית ? הבנתי גם ההתעללות המינית הייתה תקופה ארוכה של שנה וחצי . אני היום בת 30 וזה כרה בגיל 3.5 עד 5 על ידיי חבר משפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה מרוש

הוספת תגובה

• תודה מרוש - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    02/03/2013

שירה שלום
    צר לי לשמוע על מה שעברת.
    פנייתך אמנם בהיבט הטיפולי, אולם דעי שבידייך גם האפשרות לנקוט בצעדים חוקיים שונים.
    אם הכיוון הזה רלבנטי מבחינתך, צרי קשר.
    בכל מקרה בהצלחה והיי חזקה!!!
    בכבוד רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מרוש - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    04/03/2013

שירה שלום
    צר לי שנאלצת להמתין לתשובה בשל תקלה טכנית. ptsd שמתבטא ברוב התסמינים יכול להיות כתוצאה מאונס מורכב וקשה אבל לא רק. תלוי במבנה הנפשי ובדברים נוספים. כל אחת מגיבה בצורה אחרת. הגיל המוקדם בו עברת התעללות ומשך הזמן- שנה וחצי יכולים אף הם לתרום לכך שאלו יהיו התסמינים. חשוב מאד לטפל בתסמינים ולנסות להפחית אותם בהדרגה. אמנם עברת מקרה מזעזע ביותר אך למענך, אני מציעה לא לנסות להכניס את עצמך לתוך תבנית של הפרעה כזו או אחרת ולהגדיר את עצמך ככזאת . את לא ptsd, יש לך בעיה וכך היא מאובחנת. ההבדל בטרמינולוגיה אינו שולי בכלל וחשוב להיות ערים לו. בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו