מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה באודישןחסויה04/04/2013
ערב טוב, הייתי היום באודישן לתוכנית ריאלטי ( היפה והחנון). מי שעשה לי את האודישן ביקש שהוריד את המעיל שהיה עליי ולאחר שיחה קצרה אמר שנגמרה לו הקלטת והתחיל לצלם מהפלאפון האישי שלו וביקש שארים את החולצה כדי שיראה את הבטן שלי כי הוא צריך לראות את ״הגוף״ גם כי בתוכנית צריך להיות עם בגד ים .... וצילם אותי מכל מיני זוויות ונגע לי בבטן בטענה שיש לי שרירים... ואמר שזה לא ישודר ואז הוא אמר עכשיו תרקדי איתי ותנסי להביך אותייי ( כאילו הוא החנון ואני צריכה להתחיל איתו)אז רקדתי והוא אמר שזה לא מספיק מביך ואחרי שרקדתי עוד הוא אמר לי תראי מה עשית לי ( והוא הצביע לכיוון איבר המין שלו) . אני שלא הבנתי מה הולך שם בידיוק וניסיתי לרצות הרגשתי אחרי זה שלא עשיתי נכון בזה שנענתי לבקשותיו...ומרגישה שהוטרדתי... זה נחשב להטרדה מינית??? אודה לתשובתכם והבנתי שאם לא ביקשו ממני לבוא מראש עם בגד ים אסור לו לבקש ממני לחשוף את גופי...ומה אפשר לעשות בנידון?? תודה מראש.( בת 23)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה באודישן - תגובה
עו``ס שירלי קורין05/04/2013שלום לך
מהתיאור שלך עולה תמונה בעייתית גם בגלל המגע וגם בגלל התוכן. אני בטוחה שעו"ד ויינרייך יוכל לענות לך בפירוט רב יותר באשר להיבטים המשפטיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדה באודישן - תגובה - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך05/04/2013שלום לך
מה שאת מתארת נראה כהטרדה מינית לכל דבר וענין ויש הרבה מה לעשות עם זה.
לא יהיה חכם להיכנס להנחיות אופרטיביות באופן פומבי באמצעות הפורום.
טוב שאת מודעת וערה לגבולות של אסור ומותר וחשוב שתעשי עם זה משהו בהקדם האפשרי.
בכבוד רב
עו"ד דורון ויינרייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)