מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוטרד מינית על ידי הבוסית שלי?מאוהבת17/04/2013
שלום,
אני כפוף למנהלת שמזה שלוש שנים, לדעתי מטרידה אותי מינית. רציתי לוודא שזה אכן המצב לני שאני עושה משהו בנידון. היא לא הציעה במפורש לשכב איתי, או לתת לי קידום כלשהו או העלאה בשכר תמורת שירותי מין, אבל היא כל הזמן מתחילה איתי. היא שאלה אם אפשר לישון אצלי יום אחד כשהייתה שיכורה אחרי מסיבה, אמרתי שלא. שואלת אותי עם מי אני יוצא והאם אני שוכב עם הבחורה שאני יוצא איתה, דברים מהסוג הזה. מה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרד מינית על ידי הבוסית שלי? - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך17/04/2013שלום
באופן כללי יחסי מרות (כמו למשל בין מנהל/ת לבין מי שכפוף אליו/אליה), לא הולכים יחד עם יחסים אינטימיים, ולכן הצעות או התייחסויות בעלות אופי מיני, קל וחומר מעשים מיניים, מצד בעל מרות למי שכפוף למרותו, מהווים הטרדה מינית.
באפשרותך להעיר לה ואם זה נמשך, יש מספר אפשרויות שעומדות בפניך, שניתן יהיה להמליץ בפניך על המתאימה מביניהן רק לאחר שמיעת כל הפרטים הספציפיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)