PTSD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PTSD
    שלי
    26/04/2013

שלום
    אני סובלת מ PTSD עקב התעללות מינית בילדות ואונס בבגרות. אף פעם לא פניתי לקבלת עזרה או לטיפול. אף פעם לא דיברתי על כך. אני מתעניינת בטיפול PE ורוצה לדעת כיצד זה עובד: האם אצטרך לעבור חשיפה בדמיון על כל אחד ואחד מן האירועים שאני זוכרת (ואולי גם לא זוכרת)? הרי מדובר בשנים של התעללות. כמה זמן טיפול כזה לוקח? מה התדירות השבועית? האם המטפלת נשארת זמינה עבורי בין הפגישות?קראתי שטיפול כזה יכול להיות מאוד מאוד מציף וקשה. האם טיפול כזה יכול להוביל להחמרה במצב?
    נ.ב. אני סובלת מהפרעות אכילה ודיכאון ולוקחת כדורים.
    אשמח לשמוע על התנהלות הטיפול.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PTSD

הוספת תגובה

• PTSD - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    29/04/2013

שלי שלום

על pe תוכלי לקרוא אצל המתמחים בשיטה זו, אני לא מכירה שיטה זו לעומק לכן מעדיפה שתבררי ותקראי, מניחה שאפשר דרך האינטרנט לקבל מספיק מידע. לשאלתך, ישנן הרבה שיטות לטיפול בפוסט טראומה. יש מטפלים שנשארים זמינים יותר ופחות- תלוי במטפל ובגישה הטיפולית שלו. יש סוגי טיפול מציפים יותר או פחות. במידה והטיפול מאד מאד מציף וקשה כפי שכתבת אכן עלול לגרום להחמרה כזו או אחרת במצב. במקרה שלך בו כבר ממילא סובלת מדיכאון עליך להישמר מטיפול מציף שבעתיים, כדי שלא יהיה מצב שתצאי מהטראומה אבל בדרך הארוכה והממושכת המוכרת יותר תסבלי מאד. אני מכירה גם שיטות אחרות אך אין כאן המקום להאריך. אוכל דרך שיחה טלפונית לראות האם תוכלי להסתייע בהן בדרך להחלמה מכיוון שעלי לשאול אותך שאלות ספציפיות עבורך. בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו