מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מיניתעדי19/03/2008
יש לי בוסית ששולחת אלי ידיים. היא מלטפת אותי לפעמים (אולי מחיבה, אולי ממשיכה - איני יודע). אני לא חש מאוים, כי אני גבר, אבל אני יודע שאשה במצבי היתה מרגישה לא נעים אם זה היה הפוך. מה אומר החוק במקרה שלי? האם זאת הטרדה מינית? בהנחה שאני לא יכול לפנות אליה ולהגיד לה משהו על זה - מה עוד אני יכול לעשות. מרגיז אותי שנשים שמקימות קול צעקה על ניצול של נשים בידי המין החזק יותר (והיא אחת כזאת) עשה לי את אותו הדבר. בושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא קשור לגבר
/20/03/2008גם אני לא אוהב שנוגעים בי גם אם זה בנות למעשה בימיוחד בנות אם אה לא אוהב את זה דבר איתה או שתנסה להימנע מה מגע שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיווין זכויות
פרופ' רחל לב-ויזל21/03/2008אתה כמובן צודק. זו הטרדה מינית אלא שגברים בדרך כלל מתייחסים לזה כאל מחמאה לגבריותם והיותם מושכים. אם זה מפריע לך אתה יכול כל בוקר עם הגיעך להושיט ידך ללחיצת יד כאשר ידך מושטת קדימה המרחק הרב ביותר מגופך. בלשון הגוף זו אמירה שאני לא מעונין בקירבה גדולה ממרחק של חצי מטר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוסית שולחת ידיים
רונית סדגר23/03/2008שלום רב,
אני שומעת כעס רב, לצד הספק שמלווה אותך. הטרדה מינית אינה מוגבלת למגדר מסוים, ודוקא במקרה זה רצוי לשים את הגבול ולתת לבוסית שלך לדעת שלא נוח לך עם המגע הזה. במידה והתנהגותה למפסיקה, אפשר לפנות לגורם המוסמך.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)