הטרדה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית
    עדי
    19/03/2008

יש לי בוסית ששולחת אלי ידיים. היא מלטפת אותי לפעמים (אולי מחיבה, אולי ממשיכה - איני יודע). אני לא חש מאוים, כי אני גבר, אבל אני יודע שאשה במצבי היתה מרגישה לא נעים אם זה היה הפוך. מה אומר החוק במקרה שלי? האם זאת הטרדה מינית? בהנחה שאני לא יכול לפנות אליה ולהגיד לה משהו על זה - מה עוד אני יכול לעשות. מרגיז אותי שנשים שמקימות קול צעקה על ניצול של נשים בידי המין החזק יותר (והיא אחת כזאת) עשה לי את אותו הדבר. בושה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית

הוספת תגובה

• זה לא קשור לגבר

/
    20/03/2008

גם אני לא אוהב שנוגעים בי גם אם זה בנות למעשה בימיוחד בנות אם אה לא אוהב את זה דבר איתה או שתנסה להימנע מה מגע שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיווין זכויות

פרופ' רחל לב-ויזל
    21/03/2008

אתה כמובן צודק. זו הטרדה מינית אלא שגברים בדרך כלל מתייחסים לזה כאל מחמאה לגבריותם והיותם מושכים. אם זה מפריע לך אתה יכול כל בוקר עם הגיעך להושיט ידך ללחיצת יד כאשר ידך מושטת קדימה המרחק הרב ביותר מגופך. בלשון הגוף זו אמירה שאני לא מעונין בקירבה גדולה ממרחק של חצי מטר.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוסית שולחת ידיים

רונית סדגר
    23/03/2008

שלום רב,
    אני שומעת כעס רב, לצד הספק שמלווה אותך. הטרדה מינית אינה מוגבלת למגדר מסוים, ודוקא במקרה זה רצוי לשים את הגבול ולתת לבוסית שלך לדעת שלא נוח לך עם המגע הזה. במידה והתנהגותה למפסיקה, אפשר לפנות לגורם המוסמך.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו