חברה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה.
    שואלת
    16/06/2013

יש לי חברה בכיתה שילד אחד אחר בכיתה כל הזמן שולח לה הודעות סוטות במטרה לפגוע בה. אני לא יודעת מה לעשות, גם היא לא. צילמנו את הכל. הוא גם הגיב בפוסט שהיה בקבוצה של הכיתה. הוא שולח לה הודעות במטרה להצחיק אבל זה גורם לה להרגיש כאילו היא מכרה את גופה שהיא בעצם לא. בבקשה אני לא יודעת למי לפנות ומה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה.

הוספת תגובה

• חברה. - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    16/06/2013

שלום
    הודעות בעלות אופי מיני מהוות הטרדה מינית.
    אם הילד עבר את גיל 12, הוא עלול להסתבך גם מבחינה פלילית.
    הפנו תשומת לב של מבוגר שיש לו השפעה על אותו ילד, שיסביר לו את המשמעות החוקית של הדברים וידרוש ממנו להפסיק. אפשרית גם פניה באמצעות ההורים או המורים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה. - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    16/06/2013

שלום לך
    אני מציעה לך לערב גורם טיפול כלשהו בביה"ס (יועצת או עובדת סוציאלית) על מנת שיתערבו וישימו לכך קץ במהירות. אולי אינו מודע למשמעות מעשיו וכדאי בהחלט שמבוגר רגיש, יטפל בכך. טוב שצילמתן, ואני מניחה שתקבלי לשאלתך התייחסות גם מצד שותפי לניהול הפורום מההיבט המשפטי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו