עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    שיר
    26/06/2013

הי רציתי קצת עצות מגיל 15 עד כמעט 19 עברתי התעללות מינית בזמן השינה מצד דוד שלי שחשב שאני ישנה אבל היתי ערה שתקתי לא דיברתי עד שלילה אחד התעוררתי והוא ברח כל הלילה בכיתי בבוקר סיפרתי לאבא שלי ולקבנית היתי בצבא באותו תקופה הקבנית קצת עזרה לי אמא שלי שזה אח שלה לא האמינה לה היום אחרי 3 שנים שסיפרתי היא גם לא מאמינה היא ממשיכה להתעקש שהוא יבוא בחגים וממשיכה לדבר איתו הקשר הטוב שלי ושל אמא נהרס הבעיה שיש לי שאני לא מסוגלת לישון ליד אפחד חוץ מהבת זוג שלי רציתי לדעת עם יש תרופה לפחדים שמופיעים לי בלילות אני לא מסוגלת לישון ללא דלת נעולה וללא מנורת לילה ותמיד יש לי סיוטים כאילו נוגעים בי האם יהיה לזה סוף?:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    27/06/2013

הי שיר
    אני ממליצה לך ללכת לטיפול מוקדם ככל האפשר אצל מטפל /ת שמתמחה בטיפול בפגיעה מינית. זה לא עובר לבד אם לא מטפלים. הפחדים והתחושות מעידים על גודל הטראומה שעברת. אין תרופה שמעלימה או משכיחה את מה שקרה. בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו