מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זה נחשב? זה לא בגללי?נועה09/07/2013
קןראים לי נועה ואני בת 17 , לפני שנה במסיבה של ידיד שלי , היה שתייה וזה. אני אישית לא שותה אבל חברים שלי כן שותים. המסיבה הייתה במרפסת וכל פעם נכנסנו לבית ויצאנו ממנו. פעם אחת שנכנסתי לבית היה שם עוד ידיד שלי והוא היה שיכור , פתאום הוא בא אליי מאחורה טפס לי חזק את החזה והתחיל לשחק איתו לא שיחרר, ניסיתי לזוז וכלום לא הלך ואמרתי לו תעוף ממני מה אתה עושה, והוא אמר זה לא אשמתי אני שיכור. לאחר מכן שאחרי שכמה ילדים נכנסו הוא שיחרר. זה היה סיטואציה מאוד לא נעימה, אבל האם זה נחשב הטרדה מינית? יש ילדים שאמרו לי ״מה יש לך כולה נגע לך בחזה״ , וזה משהו שסיפרתי לאמא שלי רק אחרינ3 חודשים מרוב שהיה לי קשה לספר והיא אמרה ״בגלל זה לא הולכים למסיבות ששותים בהם״ ונורא נפגעתי מהתגובה שלה, האם זאת אשמתי? האם לא הייתי צריכה ללבוש גופייה באותו היום? האם אני סתם מקטרת על שטויות?
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה נחשב? זה לא בגללי? - תגובה
עו``ס שירלי קורין10/07/2013הי נועה, המתיני לתשובת עו"ד ויינריך באשר לצד המשפטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נועה10/07/2013ומה עם תשובה שלא קשורה לצד המשפטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
עו``ס שירלי קורין14/07/2013הי נועה
מה שאלתך? אם את שואלת לגבי השלכות המקרה עליך, הרי שאם חלו שינויים בהתנהגותך בעקבותיו ואינך מצליחה להשתחרר מכך, כדאי לפנות לטיפול.
אם שאלתך אחרת, את מוזמנת לכתוב אותה בצורה ברורה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבים להתקשר ?
נועה12/07/2013אני לא מרגישה בנוח לדבר על זה בטלפון, יותר נוח לי לבטא את עצמי בכתב בכזה דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבים להתקשר ? - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך12/07/2013תיכנסי לאתר שלהם באינטרנט ותפעלי לפי האפשרות הנוחה ביותר מבחינתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)