הבדל בין סוגי תקיפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדל בין סוגי תקיפה
    מיכל
    24/03/2008

שלום, רציתי לדעת מהו ההבדל בין תקיפה לתקיפה מינית, האם גבר שתוקף אישה פיזית ומכאיב לה זה לא תקיםפה מינית? רק אם מעורב בכך מגע מיני, נגיעה באיברים אינטימיים? ואם גבר תקף אותי והיכה אותי, מדוע המשטרה בחרה לסגור את התיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבדל בין סוגי תקיפה

הוספת תגובה

• תקיפה פיזית ומינית

פרופ' רחל לב-ויזל
    25/03/2008

כל תקיפה מינית היא תקיפה פיזית אבל לא כל תקיפה פיזית היא בהכרח תקיפה מינית. גם אם הרקע לתקיפה הפיזית היה סירוב למשל לקיים מגע מיני אם התקיפה לא נגעה באיברים אינטימיים התקיפה לא תחשב על פי החוק לתקיפה מינית. תקיפה מינית משמעה ניסיון באמצעות אלימות פיזית לקיים מגע בכפיה (אורלי אנלי או גניטלי, או נגיעה בכפיה באברים אינטימיים).
    תגובת המשטרה היא נושא אחר. למשטרה זכות לקבל החלטה על סירת תיק אם בגלל אי מהימנות המתלונן או המתלוננת, חוסר ראיות, או חוסר ענין לציבור. אם את חשה שנעשה עוול, את יכולה לכתוב למבקר המשטרה ולהתלונן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    30/03/2008

שלולם רב,

תקיפה מינית אכן שונה מתקיפה אחרת בכך שמעורב בה מגע מיני או נגיעה במקומות אינטימיים. יחד עם זאת אין ספק שתקיפה ותוקפנות - גם ללא קשר מיני - הינם קשים ולא ברור לי מדוע נסגר התיק. יתכן שבשל חוסר ראיות, או מסיבות שאינן ברורות לך.
    יתכן ואפשר לברר ישירות עם המשטרה.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו