הי צריכה את עזרתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי צריכה את עזרתכם
    נופר
    09/08/2013

לפני כמה שבועות עברתי הטרדה מינית ע''י המורה שלי לנהיגה ואחרי שסיפרתי על כך לחברה היא אמרה לי להכנס לקבוצה בפייסבוק שעוסקת בהטרדות מיניות ואחרי שקראתי שם כמה סיפורים התחילו לעלות בי דברים מהמערכת יחסים האחרונה שלי והבנתי שהיו שם הרבה דברים שלא היו בסדר , הוא היה משתמש בכוח ומכריח אותי ב לעשות דברים מיניים.
    יש לי שתי שאלות -
    אני כרגע בצבא ורוצה ללכת לטיפול אצל הקב''ן האם הוא יכול להכריח אותי להגיש תלונה ?
    דבר שני הוא שהאלימות המינית שהאקס שלי השתמש בה הייתה תוך כדי אקט מיני שהתחיל בהסכמה ואח''כ הפך לאלים האם זה נחשב אונס ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי צריכה את עזרתכם

הוספת תגובה

• הי צריכה את עזרתכם - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    10/08/2013

שלום
    אף אחד לא יכול להכריח אותך להגיש תלונה.
    לגבי שאלתך השניה- אם הבעת אי הסכמה ובן זוגך המשיך למרות אי ההסכמה, יש אפשרות שמדובר באונס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי צריכה את עזרתכם - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    11/08/2013

הי נופר

כדאי לפנות למהו"ת בצבא. זה גוף שמתמחה בטיפול בפגיעות מיניות בצבא. כקב"נית במיל' אני יכולה להגיד לך שלא ניתן להכריח להגיש תלונה. גם קב"ן יטפל בך בנושא הפגיעה, עדיף לפנות למהו"ת. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו