האם זו הטרדה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו הטרדה ?
    מוריה
    07/09/2013

שלום כיום אני. בת 19. בגגיל 10 בערך הוטרדתי מינית אני אפרט בדיוק מה קרה הייתי באמצע משחק עם חברים מהשכונה עד שהגיע מישהוא שגר משכונה קצת רחוקה מהבית שלי וביקש להצטרף הוא היה גדול ממני בערך ב4 שנים ובסדר זה היה מחבואים והוא התחבא מאחוריי ומין החזיק אותי בצידי הגוף ואז ראיתי שהוא מין מתרכז במשהוא ואז כשהסתובבתי ראיתי את האיבר מין שלו בחוץ ומיד רצתתעפי הביתה כאילו ראיתי את הדבר הכי מפחיד שיכול להיות וישר נכנסתי הביתה ומרתי לאמא שלי והיא כמובן לא ידעה מה להגיד או לעשות היא אמרה בוא נראה איפה הוא וירדה איתי למטה(אמא שלי היא מין אדם פחדן כזה ומבוגרת שאין לי יותר מידי ציפיות ממנה) ומפה חיי השתנו לא דיברתי על זה מילה מען ניסיתי להדחחיק את זה כל הזמן שמחתי וחייכתי כאילו יש לי משהוא להסתיר ווזה בא אצלי לידי ביטוי בזה שכל לילה לפני השינה היתי בוכה והיו לי סיוטים ובוא נגיד אני לא חושבת שהייתי לי ילדות. בגיל 17 נחשפנו בבית הספר לדבר הזה שנקרא הטרדה מינית וגם אני הרגשתי אחת כזו ומאז כאילו הורדתי את המסכות ופשוט רציתי למרוד בכל דבר קיים לימודים שהפסקתי כבר ללכת יותר מישי פשוט ישבתי וחשבתי על זה כמו שלא חשבתי מגיל 10 ,שאלתי אם זו הטרדה מינית כי יש לי אחות גדולה שאמרה לי מה כבר קרה אז ראית את ה.. שלו והיא גורמת. לי לשנוא אותה וגם לפקפק במה שקרה לי ..הגשתי תלונה במשטרה אבל לא קרה עם זה כלום הגשתי בגיל 17 לאחר שטופלתי אצל פסיכולוגית כמה חודשים והיא חיזקה אותי מאוד גם בהגגשת התלונה ..משהוא שחסר לי מאוד אדם שיחזק אותי אז אני רוצה לדעת גם מבחינת האם אפשר לעשות עוד משהוא להגעד עוד פעם תלונה אם זה יעזור?? מצטערת שזה יצא כל כך ארוך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו הטרדה ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו