עזרה !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה !
    א
    07/09/2013

היי שמי א אני בת 16 בגיל 12 נאנסתי על ידי שכן שלי אחרי שנה וחצי ההורים שלי גילו בגלל ניסיונות אובדניות והגשנו תלונה השכן הודה אבל התיק עדיין לא ניגמר .במהלך ה4 שנים האלה חוויתי מלא הטרדות מיניות ברחוב אם זה במילים בליטוף בתחת ופעם מישהו גם בא נישק אותי והלך .. עברתי תהליך ושינוי עצום בשנה האחרונה נהייתי אדם עם כוחות ודעה ושהולך עם העקרונות שלו התחלתי להיות פעילה בהמון מקומות לפתח תחביבים חזרתי להשקיע בלימודים ולהיות תלמידה מצטיינת כמו שהייתי בעבר .
    אני רוצה עכשיו להתעייץ על משהו שקרה לי היום בבוקר יש לי ידיד תקופה והוא תמיד אמר לי שהוא אוהב אותי ושאני בן אדם טוב ומדהים וזה אף פעם לא נפגשנו לבד היום הוא הציע לי לבוא אליו ואני בשיא טיפשותי הלכתי איך שהגעתי אליו הוא התנהג מיזר ראינו טלויזיה פתאום הוא בא עלה עליי התחיל לנשק אותי הוזזתי אותו מעליי והוא חיבק אותי ולא התנגדתי בשלב הזה אחרי זה שוב פעם אמרתי לו אני לא רוצה ובשלה לזה ואז לא יודעת איך איזה שעתיים אחרי כנראה נרדמתי מצאתי את עצמי ערומה לגמרי אותו ישן הערתי אותו שאלתי אותו מה קרה ולמה אנחנו ככה הוא עושה שכבנו אמרתי לו אבל לא רציתי ולמה אני לא זוכרת כלום הוא אמר את לא התנגדת אז התחלתי לבכות הוא עושה מה יש לך זה קרה כבר ואם לא היית רוצה היית הולכת אז בבכי אמרתי לו אני לא זוכרת ולא יודעת איך הגענו למצב הזה ואז אחרי כמה דקןת שאלתי אותו אם לפחות זה היה עם קונדום הוא אמר שלא ומסתבר שהוא עשה לי כם אנאלי.
    אני לא יודעת איך להחשיב את זה הוא לא דיבר איתי מאז אני מפחדת להכנס להריון או לחלות במחלות אני רוצה לדעת מה קרה ואני לא מצליחה להיזכר זה או שהוא בימם אותי טו שנירדמתי או משהו ואין מצב שהסכמתי אני נירתעת ממגע עם בנים היה לי בן זוג חצי שנה וחוץ מנשיקה לא היה כלום כי פחדתי והוא כיבד את זה .
    מה לעשות עכשיו מבחינת הריון מחלות איתו עם הזיכרון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה !

הוספת תגובה

• עזרה ! - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    08/09/2013

שלום לך
    האם עברת טיפול כלשהו במהלך השנים? את מתארת אונס ואחריו הרבה מקרים של הטרדות מיניות. לגבי המקרה האחרון, את יכולה לבדוק דרך קופ"ח אם נדבקת חלילה במשהו. ויש בדיקות שבודקות הריון. את אומרת שלא אפשרת לחבר לגעת בך מעבר לנשיקה, יכול להיות שהידיד הזה משקר, אולי השקה אותך באלכוהול ואז ניצל את מצבך? בכל מקרה נראה שאולי בעקבות האונס את פגיעה מאד ומועדת למצבים מעין אלו, שלא באשמתך! ולכן מומלץ שתפני לטיפול בהקדם על מנת שלא יישנו בעתיד.
    שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

א
    08/09/2013

אני בטיפול פסיכולוגי ופסיכאטרי כרגע אני לא חושבת לשתף את אחת מהן אני מתביישת ומרגישה רע ומגעיל עם עצמי .

בקשר לשתייה אני לא שותה אלכוהול בכלל וגם אתמול לא שתיתי , הדבר היחידי ששתיתי זה מים אצלו וזהו .

מחר אלך להיבדק בדלת פתוחה שמתי לב שיש לי קצת סימנים כחולים בחזה אני אבדוק מחר את הכל ואראה אם עדיין תקף לקחת פוסטינור או משהו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    09/09/2013

חבל לא לשתף. תחושת האשמה היא דרך ידוע אצל בנות שעברו תקיפה מינית. אמרת שהוא ידיד שלך והיה ביניכם קשר. יכולת לדעת שהוא יתנהג כך?
    אם הוא ידע על האונס וההטרדות שעברת וניצל אותך אז על אחת כמה וכמה שהאשם זה הוא.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו