עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    שיר
    14/11/2013

שלום אני בת 17 וחצי הייתי בצו בצבא והמראיינת הפסיכוטכנית גילתה את זה שעברתי הטרדה מינית והיא אמרה לי שילחו לי צו מהקב"ן ההורים שלי לא יודעים שום דבר האם כששולחים את הצו כתוב על הקב"ן זה דחוף לי אסור לי שההורים שלי ידעו מזה כלום בבקשה תענו לי והאם הקב"ן יפנה אליהם או משהו ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    14/11/2013

שלום לך
    מעטפה מהצבא לא משתנה בהתאם לתוכן. מה שהוריך יראו זה שקיבלת מעטפה. אם יפתחו אותה יגלו שאת מוזמנת לקב"ן.
    תגידי להם לא לפתוח דברים אישיים וכך לא תגרם לך אי נעימות.
    כקב"נית אני יכולה לומר לך שהקב"ן לא פונה להורים בדרך כלל. המטרה היא לערוך שיחה אתך ולראות מה מצבך.
    מערכת בריאות הנפש בצבא מחוייבת לשמור על סודיות. המידע לא עובר ללא אישור החייל.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירלי

שיר
    14/11/2013

תודה רבה על התשובה והעזרה!!
    יש לי עוד שאלה בבקשה אם מה שעברתי לא מפריע לי וזה עבר מבחינתי ואני לא רוצה לחזור לזה האם זה יוריד לי את הפרופיל ??
    כי אני רוצה פרופיל גבוה ולהתגייס ולתת את כל כוליי בצבא מה הקבן ישאל אותי ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירלי את יכולה לענות לי? בבקשה

שיר
    18/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירלי??? בבקשה תעני לי

שיר
    22/11/2013

אם זה כבר לא מפריע לי הפרופיל ירד לי ?? מה הקבן ישאל אותי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

נופר
    28/11/2013

אני משרתת בלשכת גיוס והמפגש אצל הקב''ן לא יוריד לך את הפרופיל
    פרופיל קשור למצבך הפיזי .
    הדבר היחידי שיכול להתווסף לך הוא קה"ס - שזה אומר קשי הסתגלות ולפי כך ידעו להתחשב בך במידת הצורך.
    לפי הידוע לי על הטרדה מינית לא נותנים קה''ס וזה לא נרשם בשום מקום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירלי??? בבקשה תעני לי - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    02/01/2014

שלום לך
    מה הקב"ן ישאל איני יכולה להגיד לך, תהי בטוחה שהקב"ן יודע לאבחן האם את מסוגלת לבצע תפקיד כזה או אחר.

הרבה מאד חיילות עוברות לצערנו הטרדה מינית וחמור מכך, זה לא אמור להוריד פרופיל. גם אם יש קשיים נפשיים כאלה ואחרים המגמה היא לתמוך ולעזור לחייל במידת האפשר במסגרת הצבא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו