מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהשיר14/11/2013
שלום אני בת 17 וחצי הייתי בצו בצבא והמראיינת הפסיכוטכנית גילתה את זה שעברתי הטרדה מינית והיא אמרה לי שילחו לי צו מהקב"ן ההורים שלי לא יודעים שום דבר האם כששולחים את הצו כתוב על הקב"ן זה דחוף לי אסור לי שההורים שלי ידעו מזה כלום בבקשה תענו לי והאם הקב"ן יפנה אליהם או משהו ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
עו``ס שירלי קורין14/11/2013שלום לך
מעטפה מהצבא לא משתנה בהתאם לתוכן. מה שהוריך יראו זה שקיבלת מעטפה. אם יפתחו אותה יגלו שאת מוזמנת לקב"ן.
תגידי להם לא לפתוח דברים אישיים וכך לא תגרם לך אי נעימות.
כקב"נית אני יכולה לומר לך שהקב"ן לא פונה להורים בדרך כלל. המטרה היא לערוך שיחה אתך ולראות מה מצבך.
מערכת בריאות הנפש בצבא מחוייבת לשמור על סודיות. המידע לא עובר ללא אישור החייל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירלי
שיר14/11/2013תודה רבה על התשובה והעזרה!!
יש לי עוד שאלה בבקשה אם מה שעברתי לא מפריע לי וזה עבר מבחינתי ואני לא רוצה לחזור לזה האם זה יוריד לי את הפרופיל ??
כי אני רוצה פרופיל גבוה ולהתגייס ולתת את כל כוליי בצבא מה הקבן ישאל אותי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי את יכולה לענות לי? בבקשה
שיר18/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי??? בבקשה תעני לי
שיר22/11/2013אם זה כבר לא מפריע לי הפרופיל ירד לי ?? מה הקבן ישאל אותי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
נופר28/11/2013אני משרתת בלשכת גיוס והמפגש אצל הקב''ן לא יוריד לך את הפרופיל
פרופיל קשור למצבך הפיזי .
הדבר היחידי שיכול להתווסף לך הוא קה"ס - שזה אומר קשי הסתגלות ולפי כך ידעו להתחשב בך במידת הצורך.
לפי הידוע לי על הטרדה מינית לא נותנים קה''ס וזה לא נרשם בשום מקום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירלי??? בבקשה תעני לי - תגובה
עו``ס שירלי קורין02/01/2014שלום לך
מה הקב"ן ישאל איני יכולה להגיד לך, תהי בטוחה שהקב"ן יודע לאבחן האם את מסוגלת לבצע תפקיד כזה או אחר.
הרבה מאד חיילות עוברות לצערנו הטרדה מינית וחמור מכך, זה לא אמור להוריד פרופיל. גם אם יש קשיים נפשיים כאלה ואחרים המגמה היא לתמוך ולעזור לחייל במידת האפשר במסגרת הצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)