זה מעסיק אותי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה מעסיק אותי..
    אנונימי
    19/11/2013

שלום ,אני אשת טיפול . ונחשפתי מדי פעם מתוקף לימודיי ועבודתי בנושא הטרדה מינית ופגיעה מינית. נזכרתי בהיותי ילדה בערך בכיתה ד'-ה' שהייתה לי תקופה מאוד קצרה, שהתחלקה לשתיים מצד אחד היה קרוב משפחה שפעמיים, שלוש נגע בי -חיבק אותי ונישק אותי . אני יודעת בוודאות שלא היה מעבר לכך. זאת אומרת לא היו קיום יחסים. וחשוב לציין שאז לא התנגדתי כי לא באמת הבנתי כניראה את המשמעות. -והמקרה הזה לא הטריד אותי יותר מדי בחיי , למדתי, הייתי פעילה,ונהלתי שגרת חיים נורמטיבית לחלוטין. הדבר השני הוא שאני זוכרת באותה תקופה סיטואציות מסויימות גם לא ממושכות אלא חד פעמיות של משחק. נשיקה , נגיעה עם קרובים שלי שהיו קטנים ממני ואחת שהייתה גדולה ממני -היום זה מעט מעסיק אותי ממקום של אשת מקצוע כי אני לא רוצה להיות בתחושה שפגעתי במישהו בתור ילדה קטנה...כי אני ברוך ה' יודעת שלא היו לזה השלכות בחיי ויודעת שבסך הכל הייתי ילדה קטנה אשמח לתגובה ולדעת אם יש משהו שאני יכולה לעשות בנדון תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה מעסיק אותי..

הוספת תגובה

• זה מעסיק אותי.. - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    20/11/2013

שלום לך

לא ברור לי מה בדיוק עשית לאחרים. אם מבחינה חיצונית לפחות נראה שמצבם תקין- נמצאים במערכות יחסים משמעותיות או נשואים, נשאלת שאלה אם תרצי לפתוח את זה אתם אפילו בעקיפין.
    יש כל כך הרבה מקרים היום של פגיעה, שקל לפתח שיחה בנושא הטרדות מיניות ופגיעות ולהיתלות בסיפור חדשותי כזה או אחר.

אם נראה לך שאחד האנשים מתקשה ביצירת יחסים משמעותיים עם המין השני, כאן אולי יש מקום לגשש ולשאול יותר לעומק

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מעסיק אותי המשך

אנונימי
    20/11/2013

לשאלתך, עם האחרים (2) זה היה נשיקות של ילדם קטנים- בפה ..
    אני זוכרת מקרה אחד עם אחי הקטן ממני של חיכוך של מס' שיניות של הפין שלו וישבן שלי כי ישן מאחורי- ניראה לי היה אחרי מקלחת או משהו כזה..- יכול להיות שאני סתם באמת עסוקה בזה מידי מהפחד של חלילה פגעתי במישהו.

בעקרון אף אחד מהם לא בדיוק בזוגיות -הם צעירים( 21+).. ומהשיחות שלי איתם הם פחות פנויים לזה כי הם בצבא..
    הקשר שלי איתם אגב טוב מה שמחזק אותי מהמקום שאני מבינה שזה היה רק משחק ילדים. אחי לצורך העניין בן 17 הייתה לו חברה והוא לא מראה סימנים חריגים וכנ"ל הקרובים שלי-שאגב גם הקשר אתו הוא ממש מעולה ואף משתף אותי בקשר שהיה לו עם החברה..

פשוט רציתי להיות רגועה כי זה העסיק אותי...
    כי אם את זוכרת כתבתי לך גם על הקרוב משפחה שהיה גדול ממני במס' שנים, שנגע בי מס' פעמים, אני מבינה בדיעבד שזה היה ניצול. אני לא רוצה להרגיש חלילה , שגם אני הייתי במקום של מנצלת למרות ששוב אני מבינה שהייתי לדה קטנה והוא לצורך העניין יותר הבין מה עושה.
    וייתכן שהעבודה שנחשפתי לנושא ואני לומדת אותו פשוט הציף את זה אצלי.

אני מקווה שאני מספיק ברורה..

.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מעסיק אותי המשך - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    21/11/2013

נראה לי שאין מה להוסיף על מה שאמרתי.
    אם תוכלי לברר איתם מתי שהוא גם בעקיפין כדי להרגיע את החששות שלך, וגם להיות עירנית לגבי קושי עתידי שאולי עלול להיות בעתיד, זה מספיק.
    אם חלילה יתעורר קושי אזי כדאי יהיה לברר אולי יותר לעומק.
    דיה לצרה בשעתה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מעסיק אותי-תודה!

אנונימי
    21/11/2013

תודה רבה על תשובותייך ! זה מאוד מרגיע אותי...ואני מקווה שכן אשוחח איתם, בכדי לוודא שלא פגעתי בהם בשום צורה גם מתמימות .כמו שאמרתי כחלק מעבודתי מאוד חשוב לי לקדם את הנושא ושתהיה מודעות לכך.. בכדי שנוכל למזער כמה שאפשר את התופעה הקשה זהו. בשורות טובות וישר כוח על הפורום הזה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו