הטרדה בראיון עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה בראיון עבודה
    לילי
    21/12/2013

שלום לכם.
    בשבוע שעבר עברתי ראיון עבודה אצל בעל חברת פרסום, במהלכו נאמרו לי מספר דברים שלתחושתי עברו בהרבה את גבול הטעם הטוב ואני מתלבטת כיצד להמשיך מכאן.
    המראיין לא בחל בשימוש במילים גסות בהתייחסו לבחורות ששלחו קורות חיים עם תמונה וכשסיפרתי לו על בעיה בגב ממנה אני סובלת הוא אמר שהסיבה לכך היא שבתור אישה אני גם מבליטה את החזה וגם מרימה את הרגליים הרבה יותר פעמים מאשר גבר.
    במהלך השיחה הוא הוסיף לעשות שימוש במילים בוטות, סיפר לי על חייו האישיים ועל קשרים רומנטיים שהיו לו. לאחר מספר פעמים בהן הפנה אלי שאלות בנוגע לחיי המין שלי סיימתי את הראיון.
    שאלתי היא - אני מאוד רוצה להזהיר בנות אחרות מפני המקום הזה אך אני לא מעוניינת לעשות זאת בצורה ישירה או לחשוף את שמי הפרטי. כיצד ניתן להזהיר אותן מבלי להחשף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה בראיון עבודה

הוספת תגובה

• הטרדה בראיון עבודה - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    21/12/2013

שלום
    עפ"י התיאור שלך עברת הטרדה מינית.
    בפרסום אנונימי את לוקחת על עצמך לא מעט סיכונים, במיוחד כאשר אין בידייך ראיות כלשהן לדברים שנאמרו על ידו בחדר הסגור. לעומת זאת באפשרותך לפעול נגדו באופן חוקי אך דיסקרטי- אני מזמין אותך לחפש בגוגל מאמר שלי שפורסם בעניין זה: "הדרך השקטה והחוקית להעניש את המטריד". אם אותו אדם ישלם לך פיצויים גבוהים, יש להניח שהוא לא יחזור על התנהגותו עם בנות אחרות.
    בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו