אונס או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אונס או לא?
    לילי
    30/12/2013

שלום,
    אני בת 25, לפני כמה ימים הייתי במסיבה במועדון לבד. עישנתי קצת גראס ושתיתי שתי כוסות וודקה עם מיץ- על בטן ריקה. הייתי די לא מפוקסת, יצאתי החוצה לנשום ומישהו שדיברתי איתו קודם דיבר איתי קצת והזמין אותי לרקוד. כשרקדנו הוא הצמיד אותי אליו ודי מהר התחיל לנשק אותי ו..להתגפף, אפשר להגיד. הוא הוביל אותי למקום שקט והמשכנו להתמזמז ואז לקח אותי החוצה ושכב איתי. בהתחלה היה קונדום, אני לא זוכרת אם הוריד אותו. אם לא הייתי שותה בחיים לא הייתי עושה את זה.
    אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה אונס. הוא לא הכריח אותי, אני לא אמרתי לא, הוא לא שם לי משהו במשקה- אבל הוא ניצל את העובדה שהייתי שיכורה. פשוט זרמתי אחריו ולא הצלחתי לעצור את עצמי מלפול לתהום הזו.
    אני מרגישה אשמה ומלוכלכת ומגעיל, אני בוכה וזה לא יוצא לי מהראש.
    אני לא רוצה לתבוע אותו או משהו כזה, כן הייתי רוצה לדעת אם זה נחשב אונס?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אונס או לא?

הוספת תגובה

• אונס או לא? - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    30/12/2013

משתתפת בצערך. באשר להיבט הפסיכולוגי של העניין, כדאי לבחון האם החוויה משפיעה עליך באופן התייחסותך לגברים ויחסים. אם תראי שיש שינוי, אני ממליצה לך ללכת בהמשך לטיפול רגשי, בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במצב מעצבן

לילי
    07/01/2014

לקח לי זמן לקבל את העובדה שמה שהיה הוא ממש אונס ולא אשמתי.
    יש עדיין קטעים שקורה משהו שמזכיר לי את הלילה הזה, את הדבר הזה ואני נכנסת לאיזשהו עולם פנימי ואני מנסה להחזיר את האיזון.
    העניין הוא- אני לא רוצה לתבוע אותו, אני לא רוצה להיכנס לבלגן של עורכי דין ומשטרה, ומלא רכילות מסביב, אבל אני רואה את התמונה שלו בפייסבוק ואני רותחת, ואני מרגישה חסרת אונים וזה משגע אותי.
    מה כדאי לעשות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במצב מעצבן - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    07/01/2014

שלום
    יש דרך דיסקרטית לטפל בזה. אני מזמין אותך לקרוא מאמר רלוונטי שלי: חפשי בגוגל: "הדרך השקטה והחוקית להעניש את... ".
    אם תרצי את מוזמנת ליצור קשר ישיר ואוכל להסביר יותר.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אונס או לא? - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    31/12/2013

שלום
    על מנת שמה שתיארת ייחשב לאונס תצטרכי להוכיח שלא היתה הסכמה חופשית מצידך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לשכרות

לילי
    02/01/2014

תודה על התשובות.
    אבל אני הבנתי שהסכמה או אפילו העדר הסכמה- במובן של לא אומרים כלום- תחת השפעת אלכוהול אינה נחשבת הסכמה. אין מודעות...
    הייתי מאוד שיכורה ובנוסף תחת השפעת סם (גראס). אני אומנם זוכרת את מה שקרה, אבל "לא באמת הייתי שם", התנודדתי, צחקקתי, דיברתי שטויות... והוא זה שהפשיט אותי, לא אני... זה לא נחשב אונס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לשכרות - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    02/01/2014

שלום
    את צודקת לגבי מאפייני ההסכמה. כמו כן טענה של אונס במקרה כאמור יכולה להיות הגיונית.
    שימי לב שהמידע הזה הינו ברמה העקרונית בלבד, אינו מהווה ייעוץ משפטי וככל שתחליטי לעשות עם זה משהו עלייך לפנות לייעוץ משפטי ספציפי, שלאחר קבלת כל הפרטים המלאים ממך, יישקף בפנייך את המצב המשפטי כולל סיכויים וסיכונים.
    כל טוב לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו