יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה
    אני
    09/01/2014

שלום
    אני בשנות השלושים לחיי
    יש משהו שלא סיפרתי עליו לאף אחד אף פעם כי פחדתי
    כשהייתי ביסודי, בערך מכיתה ו' עד כיתה ח', (במשך שלוש שנים) בת כיתתי שנחשבה מאוד מקובלת היתה נוגעת בי.
    אני לא נחשבתי למקובלת ולכן היא ידעה שיש לה כח עלי. היא לא היתה מחכה לי אף פעם בדרך חזרה הביתה, אבל כשהיא היתה באה איתי - אז ידעתי שהיא תעשה לי את זה שוב...
    או אם פתאום היא היתה באה אלי לבית או מזמינה אותי אליה - זה היה רק בשביל זה.
    שנאתי אותה אבל לא יכולתי לעשות כלום. אני חושבת שפחדתי שלא יאמינו לי כי היא יותר מקובלת ונחשבת למשפחה טובה, אז הסיכויים שלי מולה היו אפסיים. וגם חשבתי שיגידו שאולי אני אשמה בזה...
    בקיצור לשמחתי זה עבר מעצמו כשכל אחת פנתה לתיכון אחר בכיתה ט'. שכחתי מהעניין עד לא מזמן; פתאום זה עלה לי שוב, וזה מציק לי מאוד! זה עלה בעקבות זה שנתקלתי באחותה וגם היא ניסתה לנצל אותי, אומנם לא מינית אלא משהו שקשור בעבודה שלי, אבל זה הזכיר לי את זה, והרגשתי תחושה מעליבה שיש לבנות במשפחה הזו את היכולת לנצל אנשים טובים בכל התחומים...
    לא מזמן גם ראיתי אותה והיא התעלמה ממני לחלוטין! עכשיו אני מרגישה רע כ"כ ופשוט בא לי להרוג אותה!!! בא לי שהיא תדע שאני כבר לא מפחדת ממנה יותר, ונראה לי שהיא עכשיו מפחדת ממני (אולי שאגלה ולכן היא התעלמה ממני)
    אני רוצה לסגור איתה חשבון ושעכשיו היא תרעד מפניי, על כל פעם שהיא נגעה בי וידעה שזה כואב, והכריחה אותי לנגוע לה וזה היה כ"כ מגעיל... אני זוכרת שהייתי אח"כ רוחצת את היד איזה שלוש פעמים, כדי להתנקות מהגועל והריח שלה...
    אני מגלה לכם את זה ורועדות לי הידיים... אני לא מאמינה שאני משתפת... זו הפעם הראשונה שאני אומרת את למישהו...
    האם אני יכולה לעשות משהו בנידון אחרי כ"כ הרבה שנים, או שזה כבר אבוד והיא ניצחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    09/01/2014

שלום
    יש כאן סוגיות שונות שצריך לקחת בחשבון ו/או להתגבר עליהן כמו גיל האחריות הפלילית והאזרחית, התיישנות, ביסוס ראייתי ועוד.
    אם תחליטי להתמודד עם זה, תוכלי לפנות לעו"ד העוסק בתחום לייעוץ אישי ולאחר שיבדוק וימליץ המלצותיו תוכלי להחליט באשר לצעדים בהם תנקטי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו