תקיפה, ניצול או משהו אחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקיפה, ניצול או משהו אחר
    korkov
    21/01/2014

בגיל 18 הייתי עם אחותי בחופשה ופגשתי חברים מהבסיס שלה. אחד החברים שחשבתי שהוא ממש חתיך, הציע לי "לראות את החדר במלון שלו".
    ראיתי בזה מחמאה שמתייחסים ל"אחות הקטנה" התלהבתי ללכת איתו. בחדר שלו הוא הציע לי לשתות יין והתחילו כל מיני רמיזות כמו "את יכולה לישון פה", אבל לא קרה כלום וחזרתי לחדר שלי. בערב, הוא חיפש אותי אחרי ששתה כמה בירות והתחיל להימרח עם מחמאות מה שדי הוריד לי ממנו. אחר כך הייתה בעיה עם החדר שחלקתי עם אחותי שלי שנתפס על ידי כמה חברה, אז הוא ניצל את ההזדמנות, ולקח אותי ללובי במלון שלו. לא היה אכפת לי ללכת איתו כי זכרתי שחשבתי שהוא חמוד בהתחלה ורציתי להמשיך להיות איתו והאמת גם לא ממש ידעתי לאפה הולכים. לא היה לי גם נסיון בכלל עם בחורים, אפילו לא התנשקתי עם אף אחד, ככה שלא דמיינתי שמשהו יקרה. בדרך הוא התחיל לשלוח ידיים מתחת לחולצה.
    בלובי במלון הוא שאל אם אני רוצה? (כמה פעמים) הייתי נבוכה, בהלם, ולא עניתי, ואז הוא הוריד לי את החולצה ונשכב עלי. הייתי די קפואה ואחרי כמה זמן כשהוא התחיל להתקדם יותר מדי (לקח לי את היד שאגע לו) אמרתי לו שאני רוצה ללכת. הוא חיכה כמה רגעים, גמר עלי, וקם מעלי. האמת זה נשמע מוזר אבל אפילו לא ידעתי בזמנו שהוא גמר עלי. חשבתי שהוא השתין.
    הייתי מבולבלת ממש אחר כך.
    מה אתם חושבים על העניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקיפה, ניצול או משהו אחר

הוספת תגובה

• תקיפה, ניצול או משהו אחר - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    22/01/2014

שלום
    החלק השני של התיאור שלך מתאר דברים שהתרחשו מבלי שהבעת הסכמה באופן פעיל (שתיקה או תגובה פאסיבית אינן הסכמה).
    זה כמובן בלתי חוקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקיפה, ניצול או משהו אחר - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    26/01/2014

ראי הערה של עו"ד ויינריך. השאלה איך את מתייחסת לגברים מאז? אשמח אם תפרטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא היו לי כמעט מערכות יחסים

korkov
    01/04/2014

היה לי חבר אירופאי שנתיים אבל זה היה לפני הרבה שנים. שללתי גברים ישראלים, לא ידעתי שזה קשור לעניין. אני מעדיפה גברים אירופאים שיודעים איך להתנהג וכל עוד אני בארץ אין לי כלום.
    בנוסף הייתה לי גם הפרעה דו קוטבית זמן מה לאחר האירוע, לא יודעת אם זה קשור אבל זה גם היה בגלל מפקד שהעיף אותי לבסיס סגור כי סירבתי להכין לו קפה.
    הסיפור הרבה יותר מורכב, כי אותו בחור מאילת גם היה בבסיס ובגלל זה הייתי במתח. בהתחלה שמחתי לראות אותו כי חשבתי בתמימות שהיה ביננו משהו מיוחד. אבל אחרי שהוא לקח אותי למשרד שלו, ועשה עלי ביד, הבנתי שמשהו מעוות בכל העניין. אבל הייתי עדיין בהלם, בשוק ובמשבר רגשי.
    דרך אגב אותו מפקד שהעיף אותי מהבסיס הועף מהצבא על הטרדות מיניות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא היו לי כמעט מערכות יחסים - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    02/04/2014

הי ליהי
    אני מציע לך לפנות לייעוץ משפטי בהקדם האפשרי כדי לבדוק מה האפשרויות החוקיות העומדות בפנייך למצות את הדין עם מי שפגע בך.
    לידיעתך, ישנם גם פתרונות שקטים, מציע לך לקרוא את המאמר שלי "הדרך השקטה והחוקית להעניש את המטריד" (חפשי בגוגל).
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשניכם, האם מדובר בסוטה?

korkov
    03/04/2014

זה היה מזמן, לפני 20 שנה. ככה אני שאני מניחה שחל חוק ההתיישנות ואין ממש מה לעשות בקשר לזה. האמת, אף פעם לא חשבתי שזו הייתה הטרדה/התקפה מינית. תמיד היה לי בזיכרון שאיכשהו הקשר בינינו לא הצליח, ואפילו הרגשתי רע כשהמפקד העיף אותי מהבסיס שהיינו ביחד והעביר אותי לבסיס סגור (עדיין הוא לא התנהג בצורה שתיארתי, זה היה כמה חודשים אחרי) . שם התחיל המשבר שלי גם כי המקום היה נורא וגם בגלל שחשבתי שאולי יש לי רגשות אליו ולא ידעתי אם זה הדדי. אחרי כמה חודשים כשנפגשנו והוא "אונן" לפני (לא ידעתי שזה מה שהוא עשה כי חיבקתי אותו) זה היה מפגש אולי חצי הדדי, לא יודעת איך להגדיר את זה. אבל תיארתי ביומן באותו זמן את הטראומה שלי אחר כך.
    בכל מקרה לפני כמה שנים יצרתי איתו קשר באינטרנט, כי כמו שאמרתי היה לי זיכרון מעורפל לגבי מה שהיה מבחינת המשמעות שלו. למרות שהייתה לי תחושת רתיעה ממנו. כתבנו כמה פעמים בצט, ואז רצה שאני אשים מצלמה. בגלל שהוא לא גר בארץ הסכמתי כי רציתי לראות איך הוא נראה. דברנו רגיל פעם אחת. הוא לחץ כמה פעמים שאני אשים מצלמה, כי אני בדרך כלל עסוקה. ערב אחד כשהייתי פנויה, הסכמתי. הקפדתי לשים חולצה צנועה, בכוונה כי לא רציתי שיהיה שום דבר מיני. כדי שרק נדבר. אחרי זמן קצר של התחלת שיחה הוא אמר לי "ברשותך אני יעשה ביד" למרות שזה נראה לכם אולי צפוי , אני הייתי מופתעת ונבוכה. "אבל אני עם בגדים רגילים" . בקיצור, השיחה הופסקה אחרי ששאלתי אותו מה העניין? ולמה הוא מתנהג ככה? אם הוא מזלזל בי? בסוף הוא אמר שאם אני לא רוצה הוא ימשיך לבד אחר כך.
    דרך אגב, התברר לי שהוא נשוי עם שני ילדים ועכשיו הוא בארץ. למרות ששאלתי אותו בהתחלה עם הוא נשוי והוא שאל אם אני רוצה להתחתן, אני מניחה כבדיחה.
    אפשר להיות יותר דוחה מזה?
    האם האירוע באינטרנט נחשב כהטרדה מינית? זה קרה לפני פחות משבע שנים, אולי אוכל להתלונן על זה. אני מתחילה לחשוב שמדובר פה בעבריין מין. מה אתם חושבים? מקווה שעל הילדה הקטנה שלו, הוא לא עושה ביד....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשניכם, האם מדובר בסוטה? - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    04/04/2014

ליהי שלום
    את נכנסת עמוק לפרטי הפרטים של הפרשה.
    במסגרת הפורום לא ניתן לתת לך מענה מקצועי מחייב וראוי.
    את מוזמנת ליצור קשר ישיר.
    בכבוד רב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשניכם, האם מדובר בסוטה? - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    06/04/2014

מסכימה עם העו"ד.
    מבחינתי יותר חשובות ההשפעות הנפשיות עליך בעקבות המקרה. שם בהחלט ניתן לעזור לך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא היו לי כמעט מערכות יחסים - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    02/04/2014

הי ליהי
    נשמע שאת נמנעת מקשרים שהרי את חיה בארץ, האם זה אומר שכל עוד תגורי כאן לא תכירי?
    נראה לי כי כדאי לשקול אם כך, טיפול המתייחס לאירועים אותם חווית בעבר ויפה שעה אחת קודם!
    מזמינה אותך ליצור קשר טלפוני על מנת שתוכלי להרחיב בדברייך ולעזור לך לשקול את סוג הטיפול המתאים לך ביותר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו