שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    24/02/2014

לילה טוב.
    רציתי לשתף סיטואציה ובעזרתכם לבחון אותה מכמה זוויות ולהבין לעומק את נושא הפגיעה המינית.
    לפני שבוע הייתי עם חבר מאוד טוב בחדר אני יציין ששנינו סטרייטים.
    הסיטואציה היתה ששנינו עמדנו זה מול זה והוא החליט להתבדח והתחיל לפתוח לי את הריצ'רץ של הקפוצ'ון לאט לאט ובעדינות להזיז את הקפוצ'ון אך לא להוריד אותו לגמרי משהו שמזכיר סצינה של גבר המפשיט בחורה רק ללא הפשטה כלל.
    זה היה עניין של שניות עד שהבנתי את סוג ההתלוצצות ולא הגבתי לזה ברצינות..
    כמה שניות אחרי הוא המשיך עם ההתלוצצות והתחיל לפתוח את כפתורי הג'ינס שלו ולהוריד את המכנס ובזמן שהוא עושה את זה יש בינינו מרחק של כחצי מטר ואין מגע..ברגע הזה פשוט זזתי ממנו בחיוך נבוך ואז הוא התחיל להתלוצץ ולצחקק וישר שינה נושא .
    זאת אומרת כל הסיטואציה היתה מוגדת ב100 אחוז של צחוק מבחינתו ולא היה כל כוונה מצדו למגע מיני אלא סתם חיקוי סצינה אינטימית עם בחורה..
    יש לי כמה שאלות בנושא.
    איך ניתן להגדיר את מה שהוא עשה מבחינת הנושא של פגיעה מינית?
    האם זה משנה אם בצחוק או לא?
    עד כמה זה גם עניין אינדיבידואלי? זאת אומרת בנאדם אחד יכול להגיב לעניין כהטרדה ואחר יכול להחליק זאת ולצחוק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    25/02/2014

שלום
    לא מדובר בהטרדה מינית גם אם לא מדובר בבדיחה שכן ברגע שהראית שאינך מעונין זה נפסק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו