ילדה חסרת ביטחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה חסרת ביטחון
    עינב
    06/04/2008

שלום רב, יש לבתי חברה מאד ביישנית וחסרת ביטחון, בתי סיפרה לי שהבנים בשכבה מנצילים אותה מינית, כיון שהיא מפחדת להתנגד להם, היא לא סיפרה על כך לאיש , אך יש שמועות בבית הספר, כיצד אני יכולה להתערב מבלי לפגוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה חסרת ביטחון

הוספת תגובה

• חובת עזרה

פרופ' רחל לב-ויזל
    07/04/2008

אני מציעה שראשית תשכנעי את בתך לכת עם חברתה ליועצת בית הספר או לעבדת סוציאלית
    אם החברה אינה מוכנה או מבוהלת, שתנסה לשכנע אותה לדבר אתך ואת תנסי לשכנע אותה לדבר.
    במקרה ולא מוכנה, תפני את ליועצת בית הספר ותבקשי ממנה לשמור על סודיות אך להגיע לילדה.
    חיבים לעזור ולסייע, כי הילדה עלולה להיות חלשה מדי כדי לעשות משהו בעצמה ומבוהלת.
    לא להתערב המשמעות פגיעה שתמשיך ועלולה להסלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    09/04/2008

שלום רב,

יופי של רגישות ואחריות מצידך!
    הדרך הטובה ביותר היא לפנות ליועצת ביה"ס, ולשתף אותה. כך ניתן יהיה להפסיק את הפגיעה ולמנוע השלכות ארוכות טווח.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו