היי לכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי לכם
    אנונימית
    06/04/2014

היי, אני אנונימית.
    ואני בת 20..עברתי בחיי 4 הטרדות מניות קטנות מאנשים רנדומלים ..
    אבל הייתה אחת שהולכת איתי עד היום..היא לא הייתה אונס לא נאנסתי תודה לאל אבל זה היה חדרה למרחב הפרטי שלי וזה פגע בי..הייתי אצל בחור שבערך יצאתי איתו..ראינו סרט כל הסרט הוא נגע בי מתחת לחולצה ביקשתי כמה פעמים שיוציא את היד ובסופו של דבר התייאשתי הוא ביקש שאעשה לו "נעים" בגב ובפיטמה.הוא שכב עליי...אבל עד פה עדיין הייתי,לא יודעת אם בסדר כמו פחות מוטרדת ממה שקרה אחר כך
    הוא אמר לי לבוא איתו לישון ואמרתי שלא... הוא הבטיח שנישן במיטות נפרדות מכוון שיש שתי מיטות בחדר..אמרתי לא בגיחוך(כי עד עכשיו נגעת בי אבל מיטה צריך נפרדת?)נרדמתי קצת והוא הוליך אותי לחדר שלו..הוא שם אותי על המיטה ונשכב ואז קם לסגור את הדלת"שלא יפריעו לנו" הוא אמר..ואני חשבתי במוח שלי "למה שיפריעו לנו?מה כבר קורה פה?אנחנו ישנים!"אבל שתקתי ועצמתי עניים..נסתי להירדם שהלילה הזה יעבור..(הוא לא היה משהו בכלל)אז עצמתי עניים הוא שאל אם אני ערה ולא עניתי..הוא בדק ולא זזתי..אז הוא נישק אותי והחזיר את היד לחזייה שלי רק שהפעם הוא היה יותר אינטנסיבי ושתקתי..באיזו שהוא שלב הבנתי שהוא מוריד את היד לכיוון מטה
    והבנתי שהוא מתחיל לגעת בעצמו..המיטה התחילה לרעוד והוא התנשף..
    ואני במוח שלי התפללתי"אלוהים אני לא בנאדם טוב אבל לא בבקשה ממך!לא!"
    וכשהבנתי שזה כן קורה חשבתי "רק שיגמור עם זה כבר תרתי משמע" וצחקתי לעצמי..מצחיק שבקטע שמצלק אותך את מופע הומור שחור..אולי זה בגלל שאני יהודיה!?בכל אופן הוא גמר בדקות שנראו לי כמו נצח ושניות גם יחד...הוא הוציא את היד ונישק אותי ואני המשכתי לשכב שם בשקט..עד שבבוקר ברחתי
    רצתי הביתה נכנסתי למקלחת וקירצפתי את עצמי!בכיתי!לא ידעתי אם עברתי הטרדה מינית או לא..בכיתי עברה חצי שנה ולא סיפרתי או חשבתי על זה..ופתאום התחלתי לפחד..מכל גבר שראיתי מכל מגע שקיבלתי..לא היו לי פלאשבקים או תמונות מאותו לילה כמו בסרטים (מאכזב קצת.חשבתי שזה יהיה רומנטי יותר)רק אם התאמצתי נזכרתי בזה בחיות..אבל נרתעתי אפילו מאבא שלי ואחי.מנערה עם הרבה ידידים הפכתי לנערה בודדה נעלמתי לאנשים ניתקתי קשרים..בכתי הרבה חתכתי את עצמי
    הייתה לי הפרעת אכילה מגיל 13 והיא רק התגברה התחלתי להקיא כל גבר שהתחיל איתי ניפנפתי כל גבר שהתעניין בי שנאתי..ומה שהכי הרג אותי זה תחושת האשמה!והחוסר וודאות אני הלכתי לשם,אני באתי אליו ,אני ישנתי איתו ואני שתקתי!ואולי זאת לא הטרדה מינית אולי אני סתם מגזימה!?אחרי טיפול ושיחה עם אישה מקסימה במרכז לנפגעות מניות הבנתי שאולי חוקית זה לא הטרדה מינית אני עד היום לא ביררתי!אבל אני הוטרדתי מהמעשה הזה..אני נפגעתי.הסיבה שכתבתי את כל זה הוא שרציתי לשאול שאלה ..אבל פתאום קלטתי שלא פרקתי את זה ככה אף פעם השאלה היא..עד היום אני נרתעת ממגע ומגברים(גם מנשים)אין לי חבר
    איך יוצאים מזה?איך מתגברים?טיפול לא עזר!תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי לכם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו