שליחת ידיים היא הטרדה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליחת ידיים היא הטרדה ?
    רפאל
    25/05/2014

פעם הייתי בקשר עם מישהי בת 19 וכל הזמן דיברנו על סקס והבנתי ממנה שהיא רוצה
    בהתחלה זה היה בפון וקצת באינטרנט
    ואז ניפגשנו אצלי בבית לפני שניפגשנו דיברנו על זה שנעשה התערבות שהיא תגיע תוך 20 דקות
    ואז צדקתי והתערבנו על נשיקה לוהטת התנשקנו בהסכמה שאלתי אותה שוב .
    שהיינו בחדר אחרי שדיברנו קצת ניסיתי לשלוח לה ידיים אמרה לי אחרי כמה שניות לא .
    היא היתה עם חולצה וזה לא היה בכוח
    אחרי שדיברנו עוד ניסיתי עוד פעם לא הלך הפסקתי. חשבתי שהיא משחקת בי או שהיא עושה לי טיזינג או שהיא רוצה קשר רציני אחר כך ליוויתי אותה לאוטובוס ודיברנו הכל היה בסדר אבל הבטחתי לה 20 שקל לאוטובוס והבאתי לה 10 או 5 לא זוכר (הייתי בן 24)
    האם זו הטרדה לשלוח ידיים ככה סתם אני יודע שזאת הטרדה אבל אם היה דיבורים על סקס כל הזמן והתחרמנות זאת אשמתי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שליחת ידיים היא הטרדה ?

הוספת תגובה

• שליחת ידיים היא הטרדה ? - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    25/05/2014

שלום
    כפי שציינתי בתשובה הקודמת אליך:
    למעט במקרים חריגים, כל עוד סקס נעשה בהסכמה מלאה של שני הצדדים, הוא אינו מהווה הטרדה מינית.
    אינני בטוח שתוכל לבסס את הטענה שהיתה כאן הסכמה מצידה ואם אכן כך, יש לך בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיברנו על סקס ולא עשינו

רפאל
    25/05/2014

לא עשינו כלום רק שלחתי לה לפחות מ5 שניות את הידיים עם הבגדים שלה ושהיא אמרה לי לא הפסקתי בטלפון בהודעות כל הזמן היא דיברה איתי על סקס וחירמנה אותי בטלפון
    היא לא התלוננה לבית משפט
    אתה חושב שזה יותר קטע מוסרי ולא הטרדה מן המניין ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיברנו על סקס ולא עשינו - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    25/05/2014

שלום
    לא הייתי באירוע ואינני מכיר את פרטיו.
    תשובתי היתה ברמה העקרונית בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו