שאלה בנוגע להתמודדות עם המתעלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע להתמודדות עם המתעלל
    שימרית
    26/06/2014

שלום. אני משוכנעת שחוויתי התעללות מינית מתמשכת ע"י אבי בגילאים קטנים ממש. אין לי זכרונות חד משמעיים, אלא פיסות זיכרון, חלומות רבים, ועשרות סימפטומים. בכוונתי למצוא דרך מתוחכמת לגרום לו להתוודות. האם יש באמתחתכם עצות שתסייענה לי "להוציא" ממנו את האמת? מניפולציות נבונות? אני רוצה לדעת כמה שנים זה נמשך, ומה היה שם... הבנאדם מעורר בי גועל שלא ניתן לתאר. אני גם חושבת על מכשיר הקלטה בשיחה...
    אני בסוף שנות ה30 לחיי, חולה ומתקשה בתפקוד בסיסי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע להתמודדות עם המתעלל - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    27/06/2014

שלום
    אם בכוונתך להתמודד עם העניין מבחינה משפטית, מומלץ שתפני לייעוץ משפטי בטרם תנקטי בצעד כלשהו.
    אם כוונתך להתמודדות מבחינות אחרות (לא משפטיות), מומלץ שתתייעצי עם חברתי לניהול הפורום, אינני יודע איך ישפיע עלייך המידע החדש ואם הוא יעזור לך בהתמודדות כזו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע להתמודדות עם המתעלל - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    29/06/2014

אין לי עצות בתחום זה. ראשית, כדאי לטפל בהשלכות ההתעללות על חייך עתה, לאחר שתתחזקי נפשית ופיזית יקל עליך למצוא את הדרכים להתמודד מולו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו