שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מ
    13/04/2008

שלום רב,
    אני בן 15, יש לי מורה למחשבים. היא רוסיה גבוה ויפה. אני מאוהב בה מאוד. אני חושב עליה כל הזמן ומאונן.

לאחרונה מרוב שאני משתגע, עשיתי משהו לא טוב.
    היא מלמדת מחשבים ולכן היא עומדת ליד כל תלמיד בניפרד ורוכנת למחשב ומראה לתלמיד דברים.
    אני אני פעמיים כבר קמתי מהכיסא שלי, עברתי מאחוריה באיטיות ותוך כדי חיככתי את איבר מיני בישבנה. בפעם השניה היא הסתכלה עלי בצורה מוזרה - לא בעצבים אבל גם לא בשמחה.

מה עלי לעשות, אני משתגע, אני חייב חייב חייב לשכב איתה.
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    14/04/2008

שלום לך,
    חשוב להבין שיש הבדל בין הרגשה לבין מעשה. אתה מספר על תשוקה - שהיא מובנת. יחד עם זאת, אינך מגלה התחשבות במורה, כאשר אתה יוצר עמה מגע שלא בהסכמתה. קשר פיזי אמור להיות בהסכמת שני הצדדים. אם אתה מרגיש שאינך מסוגל להשתלט על ההתנהגות שלך, בהחלט מומלץ לפנות לטיפול.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמוד תלמד לרסן את עצמן ואת הקטן שלך

שני
    16/04/2008

וכדאי שתתרכז יותר בלימודים מאשר במורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו