הטרדה ברחוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה ברחוב
    שלי
    01/07/2014

ישבתי במסעדה על הרחוב עם חברה ואיזה אדם חצי הומלס שניסה למכור פרחים התיישב לידנו. התחיל להחמיא לי שאני חפה ושם עלי יד על העורף למה זמן. אחר כך שם יד על הירך שלי והעפתי לו אותה וביקשנו שילך ושהוא מפריע לנו הוא לא רצה ללכת עד ממ התעקשנו שילך ולפני שהלך הרגתי שהוא נוגע לי בתחת. צרחתי עליו באמע הרחוב צרחתי עליו באמצע הרחוב עליו עד שהוא הלך... אחרכך הלכתי לשוטרים שהיו ממול בכיכר וספרתי להם מה קרה ולא רציתי להגיש תלונה כששאלו אם רוצה כי ריחמתי עליו גם כיהוא היה נראה מסכן כמו מן הומלס מבוגר או משהו בסגנון וגם הרגשתי שמה שעשה לא היה מאד רציני. לגבי הנגיעה בתחת התעורר בליבי ספק מה אם זה היה בטעות למרות שבאותו הרגע זה הרגיש ממש בכוונה ולא היתי מסופקת באותו הרגע שזה קרה שזה בכוונה, ולגבי נגיעה בירך ובעורף אין שום ספק שזה היה מכוון. האם זה נחשב הטרדה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה ברחוב

הוספת תגובה

• הטרדה ברחוב - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    01/07/2014

שלום
    ללא ספק מדובר בהטרדה ותקיפה מינית.
    את עדיין יכולה להגיש תלונה במשטרה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו