מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עברתי הטרדה מינית במסגרת עבודתיעילום שם26/09/2014
היי אני בת 14 ועברתי הטרדה מינית שעבדתי בחופש הגדול.
זה לא כלכך משנה איפה אני עובדת, אבל אחד האורחים (לא זה שעובד איתי)
היה בן 70 והתחיל לגעת בי.. ואני התחמקתי
וגם דיבר אליי לא יפה, "אח אם לא היית בת 14" וכל מיני דברים כאלו...
עד עכשיו קשה לי לשכוח את זה...
אז רציתי לשתף אותכם ככה.. נאלצתי להתחבא בשירותים ולבכות ואחר כך לתרץ לעבודה..
הרגשתי כאילו הסיוט שלי מעבר לפינה ואני מפחדת להגיע לשם...
"תודיעי לי שתהיי בת 17" נוגע לי ברגליים... וכולי נתקפת בחילה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עברתי הטרדה מינית במסגרת עבודתי - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך06/10/2014שלום
באפשרותך לפעול נגד המטריד ולנקוט בצעדים חוקיים שונים.
כקטינה הפעולות אמורות להינקט על ידך באמצעות הורייך שהם האפוטרופוסים הטבעיים שלך.
ככלל וברמה העקרונית בלבד (מבלי להכירך ואת פרטי המקרה הספציפי), נקיטת פעולה נגד מטרידים הינה צעד חשוב של סגירת מעגל בהיבט האישי והיא גם צעד חשוב בהיבט החברתי - במסגרת המלחמה למיגור הנגע של ההטרדה המינית (או לפחות לצמצומו).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)