בוס מטריד מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוס מטריד מינית
    ללא שם
    07/10/2014

הבוס שלי כל הזמן מעיר הערות מיניות כשהוא קורא לי להגיע אליו לחדר שלו במשרד, מנסה לגרום למצבים לא נוחים של קרבה אליו בטענות שונות וסתמיות, ההערות שלו מיניות ומכוונות כל הזמן לנושאים מיניים , אני עובדת מספר קצר של חודשים במשרד,
    הוא מחמיא למראה שלי ומעיר הערות על נשיקות סקס ועוד,
    כל זמן שמתאפשר לו הוא מנסה להפנות את השיחה מעבודה למין וליצור סיטואציות של קרבה לא נעימה בכלל וזה מפריע לי מאוד והוא עושה זאת כאשר העובדים האחרים לא בחדרו והוא קורא לי לחדרו במשרד בנוסף משפיל ומנסה ליצור סיטואציות לא נעימות עבורי, אני עובדת כי אני צריכה להתפרנס, אני רוצה למצוא עבודה חדשה אבל זה לוקח זמן, אני מנסה להתחמק ממנו אבל התחמקות ממנו גורמת לו להתנהג אלי בצעקות והשפלות, מה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוס מטריד מינית

הוספת תגובה

• בוס מטריד מינית - תגובה

עו``ד דורון ויינרייך
    07/10/2014

שלום
    התשובה שלי לשאלותייך מורכבת וארוכה ונושאת אופי של ייעוץ אישי שהפורום הפומבי אינו מתאים לו.
    אסתפק באמירה כללית לפיה בפנייך מספר אפשרויות חוקיות לטיפול בבעיה וחשוב מאד מאד לנקוט באחת, בחלק מהן או בכולן, רק לאחר קבלת ייעוץ משפטי ספציפי.
    ההתנהגות של הבוס שלך פסולה וחשוב ונכון לטפל בה אבל על מנת לא לעשות טעויות יש לעשות זאת בדרך הנכונה ובשיקול דעת טקטי ואסטרטגי.
    אוכל לפרט הרבה יותר בשיחה אישית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

ללא שם
    07/10/2014

תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו