מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוס מטריד מיניתללא שם07/10/2014
הבוס שלי כל הזמן מעיר הערות מיניות כשהוא קורא לי להגיע אליו לחדר שלו במשרד, מנסה לגרום למצבים לא נוחים של קרבה אליו בטענות שונות וסתמיות, ההערות שלו מיניות ומכוונות כל הזמן לנושאים מיניים , אני עובדת מספר קצר של חודשים במשרד,
הוא מחמיא למראה שלי ומעיר הערות על נשיקות סקס ועוד,
כל זמן שמתאפשר לו הוא מנסה להפנות את השיחה מעבודה למין וליצור סיטואציות של קרבה לא נעימה בכלל וזה מפריע לי מאוד והוא עושה זאת כאשר העובדים האחרים לא בחדרו והוא קורא לי לחדרו במשרד בנוסף משפיל ומנסה ליצור סיטואציות לא נעימות עבורי, אני עובדת כי אני צריכה להתפרנס, אני רוצה למצוא עבודה חדשה אבל זה לוקח זמן, אני מנסה להתחמק ממנו אבל התחמקות ממנו גורמת לו להתנהג אלי בצעקות והשפלות, מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוס מטריד מינית - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך07/10/2014שלום
התשובה שלי לשאלותייך מורכבת וארוכה ונושאת אופי של ייעוץ אישי שהפורום הפומבי אינו מתאים לו.
אסתפק באמירה כללית לפיה בפנייך מספר אפשרויות חוקיות לטיפול בבעיה וחשוב מאד מאד לנקוט באחת, בחלק מהן או בכולן, רק לאחר קבלת ייעוץ משפטי ספציפי.
ההתנהגות של הבוס שלך פסולה וחשוב ונכון לטפל בה אבל על מנת לא לעשות טעויות יש לעשות זאת בדרך הנכונה ובשיקול דעת טקטי ואסטרטגי.
אוכל לפרט הרבה יותר בשיחה אישית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
ללא שם07/10/2014תודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)