מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עד כמה ההטרדה מינית שעברתי חמורה?קים08/10/2014
היי,
רציתי לשתף בסיפור שלי ולדעת עד כמה היא חמורה.
אני קים בת 18.
זה התחיל בכיתה י, הוא קרא לי לאחת הכיתות בבית ספר כדי "לדבר", נכנסנו לכיתה והוא ניסה לנשק אותי, דחפתי אותו ממני, הוא רדף אחרי בכיתה וניסה להכניס את היד לתחתונים שלי, דחפתי אותו שוב ואז הוא הוציא את איבר מינו והתחיל לגעת בו ודרש ממני להסתכל, ברחתי מהכיתה עם דמעות בעיניים.
אחרי שנה וחצי, בסוף כיתה י"א טסנו לפולין והיחסים בנינו היו בסדר הוא קרא לי לחדר שלו ודרש ממני לגעת באיבר מינו אחרי ויכוח ארוך השתכנעתי ועשיתי את מה שהוא דרש ממני, לאורך כל המסע הוא ניסה שוב ושוב לעשות את זה ואחרי פעם אחת ביקשתי ממנו להפסיק.
בתחילת כיתה י"ב, היינו ביום הולדת 18 של חברה משותפת שלי ושלו במהלך המסיבה הוא שתה אלכוהול, אני שתיתי מעט ולכן הוא חשב שגם אני שיכורה, נכנסתי לשירותים והוא פתח את דלת השירותים שנייה לפני שסגרתי את הדלת הוא נכנס לתא השירותים שהייתי בו ודרש ממני לעשות פיפי מולו, התווכחתי איתו כמה דקות ולבסוף הוא "שיחרר אותי" ונתן לי לצאת מהשירותים בלי לעשות פיפי.
המקרה האחרון היה במאי כאשר הייתה עוד יום הולדת לחברה,שם הוא שוב שתה ואני לא שתיתי כלל, במהלך המסיבה אני יצאתי החוצה כדי לדבר בפלאפון עם בת דודה שלי, הוא יצא לאחר כמה דקות ובא לדבר איתי, אמרתי לו שילך והוא הוציא את איבר מינו מולי, הסתובבתי והוא דרש ממני שוב להסתכל צעקתי עליו שילך ממני ויעזוב אותי בשקט, הוא הלך.
אחרי המקרה הזה התלוננתי במשטרה ורק עכשיו חודש אוקטובר המשטרה התחילה לחקור.
אני ממש לחוצה מכך וזה מעלה הרבה סימני שאלה אצלי ואני באמת רוצה לדעת אם זה נחשב להטרדה מינית אמיתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה ההטרדה מינית שעברתי חמורה? - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך08/10/2014שלום
מה שאת מתארת נראה כהטרדה מינית חמורה. בנוסף למסלול הפלילי בו כבר נקטת בצעדים (הגשת תלונהה במשטרה) לרשותך גם מסלול אזרחי בו תוכלי לפעול. את מוזמנת לקרוא על זה הסברים הנמצאים באתר שלי.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)