הטרדה מינית בתינוק בן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית בתינוק בן שנתיים
    חסויה 9999999
    01/11/2014

אני חושדת שמטרידים מינית קרוב משפחה שלי - מדובר בתינוק בן שנתיים: הקראתי לו את הספר : "סיר הסירים" (לבקשתו ) ובספר למי שלא יודע יש ציור של ילד עירום (הספר עוסק בגמילה מחיתולים ) הפעוט בן השנתיים התחיל להגיד: "....יש לו בולבול ..." (הוא אף פעם לא אומר את זה- אני מקריאה לו הרבה את הספר..) ואז הוא המשיך ואמר ("..לגעת לו ...לגעת לו לגעת לו ..." שאלתי אותו איפה לגעת לו? הוא ענה : " בבולבול" שאלתי אותו מי יגע לו בבולבול ? הוא ענה: " אני " אז שאלתי אותו למה אתה תיגע לו בבולבול ? הוא ענה לי משהו לא ברור -(בכל זאת הוא בן שנתיים הוא לא מדבר ברור לגמרי...) הוא ענה משהוא כמו: כי הוא עצוף כנראה התכוון לעצוב??

זה הבהיל אותי במיוחד לאור העובדה כי אמו הייתה נוכחת בסיטואציה - התעלמה מזה והייתה לה הבעה מזורה מאוד בפנים .... לא ידעתי איך להגיב אני לא יודעת מה לעשות ואני מודאגת מאוד במיוחד כי שיתפתי קרוב אחר בזה והוא בהמשך לכך סיפר לי על מקרה נוסף עם אותו פעוט - בו הוא ישב עליו בזמן שהם צפו בטלווזיה והפעוט שלח את ידו וניסה לתפוס את איבר מינו של קרוב המשפחה (הבוגר) אותו שיפתי בסיטואציה זו קרוב המשפחה אמר לי כי הוא פשוט הסיט את ידו של הפעוט וכי הוא לא עשה זאת שוב.. אך כל זה ביחד גורם לי לבהלה ....מה אתם אומרים ? מה לעשות ? האם אני סתם דואגת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הטרדה מינית בתינוק בן שנתיים - תגובה

עו``ס שירלי קורין
    02/11/2014

נשמע כדבר המצריך בדיקה, מציעה לך לפנות לאל"י- מתמחים בטיפול בילדים, ולהתייעץ איתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו