שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירן
    23/04/2008

שלום רב,
    שלשום יצאתי לדייט ראשון עם בחור שהיכרתי באינטרנט.
    אחרי הפאב הוא אמר לי בואי אלי הביתה לדרינק.
    הסכמתי כי הוא מאוד מצא חן בעיניי.
    כשהגענו התחלנו להתחרמן והגענו למצב שאנו עירומים. אני לא רציתי שיחדור. אבל הוא היה כבר כל כך חרמן ורצה . אמרתי לו לא אז הוא אחרי שניסה לשכנע אותי הרבה חדר בכוח. אני לא צעקתי או משהו אבל ללא ספק הקשתי עליו ורק חיכית שזה יגמר. כשהוא גמר הוא הזמין לי מונית ומאז לא דיברנו בטלפון.
    האם נאנסתי?
    מה מומלץ לי לעשות כעת?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• משפטית זה בהחלט אונס !!!!

רוני
    26/04/2008

גם אם הסקס התחיל מרצון ובאמצע אמרת שאת רוצה להפסיק והבן זוג לא הפסיק.

החוק מאד ברור בנושא הזה.
    למרות שרבים יגידו לך שזה קרה באשמתך.
    מהרגע שזה נגד רצונך זה אונס. הנאנסת אף פעם אינה אשמה בעיני החוק.
    בעיני חלק החברה - בהחלט כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדהים כמה בחורות יכולותלהיות סתומות

שני
    27/04/2008

את מכירה מישהו - דרך האינטרנט
    את יוצאת איתו - בפעם הראשונה
    את עולה אליו - אליו הביתה (הטריטוריה שלו)
    את מתחרמנת איתו - ומחממת אותו

אחר כך את מתלוננת - על מה?

קודם שיהיה לך קצת ריספקט לעצמך
    תפסיקי לפתוח רגליים כל כך מהר
    ואל תתני לו מסרים כאילו את מעוניינת

וכל זה יכול היה להימנע
    ועכשיו לא היית מתבכיינת שזה אונס

כמה טיפשה, חסרת אחריות וחרמנית אפשר להיות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה קשור היא עשתה איתו סקס על הפגישה

ע
    28/04/2008

הראשונה זה לא מוריד מה כבוד שלה או משהו מה קשור סקס זה דבר הדדי ומהנה בישביל שני הצדדים זה לא מוריד מכבוד האישה אם או בלי מחויבות יש לך גישה מאד מאד מוטעת שסקס זה דבר בישביל הגבר בילבד ואולי קצת בישביל האישה זה ממש לא נכון,נשים יכולות ליהיות חופשיות מבחינה מינית ולא צריכות ליראות זאת כבושה וליהיות חרמנית זה גם לא בושה וזה יותר טוב מאחת יבשה וממורמרת ללא שום חשק מיני!, לשירן אל מה בדיוק את מיתלוננת? לא רצית להיתנגד עשית טובה כביכול יש לך בעיה סקס זה אמור ליהיות הנאה שלך בדיוק כמו שלו אם את בוחרת לעשות לו טובה כביכול זאת הבעיה שלך ואני לא מבין למה ניראה לך שהוא אשם בזה,אל תיקחי את זה כאונס כחוויה קשה לא באמת קרה משהו רציני לא אונס ולא נעליים,גם אם תיהי סגורה מבחינה מינית וסתם תימנעי מסקס כמה שיותר זה לא באמת יעזור לך בימיוחד אם את חוזרת על אותה טעות שאת מקיימת יחסי מין מתוך "עשיית טובה" ולספק יחסי מין הם בישבילך בדיוק כמו בישביל הגבר ואת צריכה להינות גם זה מה שאת צריכה לדעת אל סתם להימנע מסקס כאילו זה נותן לך כבוד או לא יודע מה זה גישה מטומטמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשורה ליפני האחרונה *תימנעי

ע
    28/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    27/04/2008

שלום רב,
    זהו אכן מקרה של אונס, שכן את סירבת והוא המשיך בשלו.
    מבחינת המלצה, במידה ואת חווה שינויים בהרגלי אכילה, שינה או שינויים רגשיים, כדאי לפנות לטיפול, על מנת למנוע השלכות לטווח ארוך. מבחינה משפטית - אם ברצונך לקבל סיוע, ניתן להתקשר למרכז סיוע - 1202 - ולבקש לשוחח עם מתנדבת מפרויקט ליווי בהליך הפלילי.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו