מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מינית בעבודהחסוי04/01/2015
שלום, אני עובדת במשרד כבר כמעט שנה וכל פעם הבוס שלי זורק רמיזות ואומר שהוא אוהב אותי ומצפה שאני יאהב אותו כמוהו ואני יפתח בפניו. בעבר אף אמר שאני סקסית בעיניו ושהוא נמשך אליי.
במקרים שזה קרה הדגשתי שאני אישה נשואה וכי זה מחמיא לי אבל מביך אותי ושאני אישה אסורה. כנראה שכל דבריי לא מחלחלים לאוזניו.
יש לציין כי הוא משלם לי שכר מעולה!!! כזה שקשה למצוא בימינו הוא בנוסף מתגמל אותי בשכרי גם בבונוסים.
הוא אדם טוב ואינני רוצה לפנות נגדו, מאידך הייתי מאוד מעוניינת בשיחה הבאה שבה ירמוז דברים אבהיר לו שזה מטריד אותי ושלא נעים לי לעבוד באוירה כזו.
השאלה אם הנושא נחשב כהטרדה מינית?
בחגים וימי הולדת הייתי מברכת בחיבוק ידידותי בלבד! והוא היה מוסיף נשיקה בלחי כששמתי לב שכוונותיו אחרות החלטתי לקחת צעד אחורה גם עם כוונותיי שונות משלו. מה עליי לעשות בכדי לא לסכן את פרנסתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטרדה מינית בעבודה - תגובה
עו``ד דורון ויינרייך04/01/2015שלום
עפ"י החוק הטרדה מינית זה בין היתר:
הצעות חוזרות בעלות אופי מיני, המופנות לאדם אשר הראה למטריד כי אינו מעונין בהצעות האמורות;
התייחסויות חוזרות המופנות לאדם, המתמקדות במיניותו, כאשר אותו אדם הראה למטריד כי אינו מעונין בהתייחסויות האמורות;
ההתנהגות המתוארת של הבוס שלך עשויה להיכנס להגדרות הללו
כמו כן, כאשר מדובר ביחסי מרות כמו יחסי מרות בעבודה, החוק פוטר את המוטרד מהצורך להראות כי אינו מעונין בהתייחסויות או בהצעות האמורות.
אם תבהירי לו באסרטיביות מנומסת הבהרה כפי שהצעת ותוסיפי שהתנהגותו עשויה להיחשב כהטרדה מינית, יש לקוות שההתנהגות שלו תיפסק מבלי שתפגע משרתך. אם הוא יפגע במשרתך ייחשב הדבר כהתנכלות אסורה עפ"י החוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסוי05/01/2015תודה רבה, אני מקווה שיבין בשיחה שנקיים.
אני לא חושבת שירצה להרוס את שמו בתור עסק עקב תלונה של הטרדה מינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)