איך גורמים לא להטריד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך גורמים לא להטריד?
    נעמה
    29/04/2008

שלום, אני עובדת במקום מאד לא נעים, כלומר הסביבה שם טורדנית וכולם פותחים עלי עיניים ומעירים לי הערות, לפעמים אני בוחרת בדרך ארוכה יותר כדי להיתקל בפחות מטרידנים, השאלה היא אם אענה להם אם הם לא תלהבו יותר ואם להגיד להןם משהו אז מה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך גורמים לא להטריד?

הוספת תגובה

• אולי את מטרידה אותם

אבי
    08/08/2011

מין הסתם גברים לא מתענינים באישה שלא צועקת בבקשה תסתכלו אלי.את כנראה לבושה בצורה לא הולמת וזה מושך את העינים אפילו אם לא רוצים.תחשבי על זה אין עשן בלי אש.ואם את לבושה כראוי ובכל זאת הם מטרידים אז תעשי סיבוב יותר ארוך.או תתני בהם נזיפה שלא משתמעת לשני פנים והם יעזבו אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    05/05/2008

שלום רב,
    אין ספק שזכותך להציב גבול, כדי להרגיש נוח ובטוח יותר בדרך לעבודה. ניתן לאמר משהו שיציב גבול ברור, כמו: "הערות שלכם מטרידות ומיותרות, ואפשר כבר לותר עליהן..."

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו